Dendy Spelletjes speel online

Dendy ... hoeveel gezellige avonden !! Welke avonden zijn er. We hebben de hele dag op deze console gespeeld. Er waren daar immers geen bewaarders en moest alles in één keer doornemen. In principe ging het niet eens om saves. Er kwamen veel geweldige games op uit, en toen was het extreem moeilijk om los te maken. Het cult-voorvoegsel, wat kan ik zeggen. En zelfs in 2017 zijn er mensen die het kopen. En dit is niet zomaar een aanname, het is een reëel feit.

In elke winkel waar Dendy-verkopen zijn, zullen ze je vertellen dat ze langzaam, langzaam, worden verkocht en dat mensen vaak Dendy-spellen kopen en thuis spelen. Voor dit principe is een logische verklaring te vinden. We willen altijd een geweldige en leuke tijd hebben. Kom een ​​beetje terug naar waar we waren op de hoogte. Dus mensen kopen retro-voorvoegsels in de hoop hun kindertijd te raken.

Voor degenen die het niet weten, Dendy is een Taiwanese kloon van de originele Famicom. We hebben simpelweg nooit de originele opzetstukken verkocht en de markt was bezaaid met Taiwanese en Chinese exemplaren.

Omdat personal computers nog steeds duur waren, werden settopboxen voor televisies wijdverbreid in de wereld. Iedereen speelde Dendy-spellen. De Dendy-spelconsole veroverde de hele post-Sovjet-ruimte. Voor de installatie had de gebruiker ook geen extra technische middelen en vaardigheden nodig. De settopbox werd eenvoudig aangesloten via de antenne-ingang van de tv. Het Dendy-pakket bevatte een cartridge met één spel en 2 joysticks, die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van vriendschap of competitieve relaties, afhankelijk van het plot. Al kan je ook zeker alleen spelen. Cassettes met games waren trouwens vrij duur, ongeveer $ 10. Daarom was er veel vraag naar collecties, er waren verschillende interessante 8-bits games in één cartridge.

Volgens de huidige normen zien de graphics van Dendy-games er belachelijk uit. Maar voor gamers van die tijd was er praktisch niets te vergelijken met de 8-bit processor. Daarom was iedereen blij om ruimtegevechten te spelen, rond te rennen met een hoekige robocop en superteller te spelen. Trouwens, Dendy had een zeer goede reeks sportsimulators, behoorlijk dynamisch hockey en tennis. En computerbiljarten werd perfect met het oog getraind.

Tot enige verrassing van de leverancier was de doelgroep van het speelgoed niet beperkt tot kinderen van 8-14 jaar, zoals werd verondersteld. Positieve gebruikersrecensies hebben bijgedragen aan de economische welvaart van Steepler. Al in 1993 werd de lijn consoles uitgebreid met nieuwe modellen Dendy Junior, Dendy Classic 2 en andere. Ze verschilden alleen van elkaar qua uiterlijk en prijs. Dus minder dan een half jaar later bedroeg de omzet van Dendy meer dan een half miljard roebel, waarbij de omzet elke maand met meer dan 50% groeide en de vraag soms groter was dan het aanbod.

Begin 1994 bleef de consolehandel floreren. Maar in 1996 sloot het bedrijf Steppler en werd de officiële verkoop van Dendy definitief stopgezet. De belangrijkste doodsoorzaak van het merk was technische vooruitgang. Gedurende bijna 5 jaar van Dendy's triomfantelijke mars door Rusland en de GOS-landen, is de personal computer niet langer een curiositeit en is het primaat in de strijd om de toekomst van de game-industrie op hem overgegaan. Bovendien dwongen het succes van Steppler en de groei van de solvabele populatie rivaliserende bedrijven om eindelijk hun aandacht te richten op de Russische markt, waar piraten heersten. Nintendo, Sega en andere bedrijven waren bereid hun scherp geprijsde en iets superieure prestatieproducten te leveren.