Flintstones (Dendy)
Flintstones (Dendy)

Flintstones (Dendy)

"The Flintstones: The Rescue of Dino & Hoppy" is een verrukkelijk platformspel uitgebracht in 1992, geïnspireerd op de geliefde klassieke tekenfilm "The Flintstones". Je kunt nu online van dit nostalgische spel genieten en de avonturen van Fred Flintstone en zijn vrienden opnieuw beleven terwijl ze op een zoektocht door de tijd beginnen.

Spelverhaallijn
De rust van het leven van Fred Flintstone wordt verstoord wanneer de gemene Dr. Butler, afkomstig uit de 30e eeuw, Dino en Hoppy ontvoert voor zijn intergalactische dierentuin. In een verdere wending vernietigt hij de tijdmachine die eigendom is van Fred's buitenaardse vriend, Kaazoo, en verspreidt de onderdelen over verschillende locaties.

De heroïsche reis van Fred Flintstone
Spelers besturen Fred Flintstone terwijl hij door een prehistorische wereld reist vol uitdagingen en obstakels. De missie is om de verspreide reserveonderdelen te verzamelen om de tijdmachine opnieuw op te bouwen. Zodra de machine is hersteld, moet Fred naar de 30e eeuw reizen, de confrontatie aangaan met Dr. Butler, zijn geliefde huisdieren redden en veilig terugkeren naar zijn eigen tijd.

Gameplay-functies

 • Platformactie: Navigeer Fred door verschillende niveaus vol obstakels en vijanden die typisch zijn voor een platformspel.
 • Tijdreiselementen: Ervaar de unieke draai van reizen tussen het prehistorische tijdperk en de futuristische 30e eeuw.
 • Iconische personages: ontmoet bekende personages uit de serie 'The Flintstones' en voeg charme en nostalgie toe aan het spel.
 • Uitdagende missies: neem deel aan de spannende zoektocht om tijdmachineonderdelen te vinden en Dino en Hoppy te redden.

Een trip down memorylane

Voor fans van "The Flintstones" en klassieke platformgames biedt "The Rescue of Dino & Hoppy" een heerlijke mix van avontuur, uitdaging en nostalgie. Door dit spel online te spelen, kun je op een handige manier een stukje gamegeschiedenis opnieuw bekijken en urenlang entertainment beleven.

Ga samen met Fred Flintstone op dit tijdloze avontuur en help hem de uitdagingen te overwinnen die je te wachten staan in 'The Flintstones: The Rescue of Dino & Hoppy'. Of je het spel uit je kindertijd nu opnieuw bekijkt of het voor de eerste keer ervaart, het belooft plezier en spanning voor alle leeftijden.

Dendy
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Flintstones (Dendy)! That's incredible game, i will play it later...