Super Mario-frustratie - Super Mario-frustratie
Super Mario-frustratie - Super Mario-frustratie

Super Mario-frustratie - Super Mario-frustratie

"Super Mario Frustration", een gehackte versie van de originele "Super Mario Bros" voor de NES, staat bekend om zijn aanzienlijk hogere moeilijkheidsgraad en biedt zelfs voor doorgewinterde spelers van het originele spel een uitdagende ervaring. Deze versie heeft een soort cultstatus verworven onder fans van Mario-games en degenen die van bijzonder uitdagende platformgames houden.

Belangrijkste kenmerken van Super Mario-frustratie:

 1. Verbeterde moeilijkheidsgraad: het spel is speciaal ontworpen om uitdagender te zijn dan het originele "Super Mario Bros." Het beschikt over complexe levelontwerpen en obstakels die nauwkeurige timing en controle vereisen.
 2. Vier niveaus: Hoewel het maar vier niveaus heeft, zit elk niveau vol met intense moeilijkheidsgraden. Deze niveaus zijn ontworpen om de platformvaardigheden van de speler tot het uiterste te testen.
 3. Complex niveauontwerp: elk niveau bevat lange sprongen, bewegende platforms en talloze obstakels. Het levelontwerp vereist dat spelers geavanceerde technieken en een zorgvuldige planning gebruiken.
 4. Zoommodus en obstakelnavigatie: Spelers moeten de paddenstoel (zoommodus) strategisch gebruiken om bepaalde stenen te breken en door de levels te komen. Balanceren op bewegende blokken terwijl je obstakels ontwijkt, draagt bij aan de complexiteit.
 5. Unieke uitdagingen: elk niveau biedt zijn eigen reeks uitdagingen. Het vierde niveau bevat bijvoorbeeld een vijand die bijlen gooit en met hoge snelheid vuur schiet, samen met een laser, wat de moeilijkheidsgraad vergroot.
 6. Muziek en geluid: De game behoudt de iconische en melodieuze muziek van het origineel, wat bijdraagt aan de algehele nostalgische ervaring.
 7. Verhaallijn: De basisverhaallijn blijft hetzelfde als het origineel: Mario wil prinses Peach redden van koning Bowser.

Gameplay-ervaring:

"Super Mario Frustration" is op maat gemaakt voor spelers die het originele "Super Mario Bros" niet uitdagend genoeg vinden en op zoek zijn naar een intensere platformervaring. De strenge niveaus van de gehackte versie vereisen precisie, geduld en een hoog vaardigheidsniveau. Vanwege het uitdagende karakter kunnen spelers niveaus meerdere keren opnieuw spelen om vooruitgang te boeken.

Conclusie:

"Super Mario Frustration" wordt beschouwd als een van de beste Mario-hacks voor spelers die hun vaardigheden willen testen in een vertrouwde maar drastisch uitdagendere omgeving. De game biedt een unieke en frustrerend leuke ervaring die zowel verslavend als lonend kan zijn. Het is een bewijs van de blijvende populariteit van "Super Mario Bros" en de creativiteit van de fangemeenschap bij het opnieuw bedenken van het klassieke spel. Voor wie op zoek is naar een extreme Mario-uitdaging is "Super Mario Frustration" zeker het proberen waard.

Dendy
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Super Mario-frustratie - Super Mario-frustratie! That's incredible game, i will play it later...