Straatvechter 2
Straatvechter 2

Straatvechter 2

Speel Streetfighter 2 / Streetfighter 2 online. Eerlijk gezegd zou ik niet zeggen dat deze vechtgame rommelig is. Ja, Streetfighter 2: de World Warrior is geen erg cool spel, maar je kunt het nog steeds spelen en ervan genieten.

De reden lijkt te zijn dat de graphics er niet goed genoeg uitzien. Het spel Streetfighter 2 heeft niet alleen goede graphics, het heeft ook goede muziek. Natuurlijk, ja, het is niet perfect, het voldoet helemaal niet aan de muziek van Konami, maar het is nog steeds goede muziek. Het belangrijkste dat mij nog steeds verbaast aan dit spel is dat de jongens hier goed getekend zijn. Al hun bewegingen zijn soepel, niet abrupt, niets anders. Natuurlijk is de animatie misschien niet perfect, maar alles ziet er best cool en schattig uit.

Ja, wat iedereen een beetje irriteert is dat deze gameplay niet heel snel is. Als het spel zelf Street Fighter 2 / Street Fighter 2 iets sneller zou zijn, dat wil zeggen, de snelheid van het spel zou hoger zijn dan het in werkelijkheid is, dan zou het interessant zijn, meer op de een of andere manier, weet je, beter. Maar hier zijn de snelheden niet zo hoog, niet zo hoog als ik bijvoorbeeld zou willen.

Maar wat mij vooral irriteert is dat er geen balans is in de game in Streetfighter 2. Er is geen evenwicht, je zou zelfs kunnen zeggen 100 procent. En vanwege het feit dat je iemand bent die heel sterk is of iemand die je verslaat, zijn er gewoon momenten waarop je kunt sterven door één treffer, nou ja, niet door één, maar je kunt gemakkelijk doodgaan. En eerlijk gezegd is het vervelend.

Maar het is nog steeds de moeite waard om dit spel te spelen en ervan te genieten. Dit is een van die vechtspellen die je blijft bijblijven, het soort vechtspellen waar je echt geen spijt van hebt.

Dendy
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Straatvechter 2! That's incredible game, i will play it later...