.io Spelletjes speel online

Io-games verschillen van alle minigames in hun uniekheid, eenvoud en verplichte multiplayer-modus.

Tegenwoordig kunnen spelers niet meer altijd verrast worden door coole graphics of speciale effecten, maar een interessant spel trekt altijd de aandacht. De games "io" zijn gebaseerd op de meest primitieve graphics, maar hebben een doordachte betekenis.

Het belangrijkste doel in de games van dit genre is om je held een niveau hoger te brengen om andere spelers te domineren. Je personage kan een worm, een slang, een bacterie, een tanchik, een vliegtuig en nog veel meer zijn. Alle io-games zijn online beschikbaar om op elk apparaat te spelen en vereisen een verplichte internetverbinding. Alle spelers die naar de server komen en in groepen worden verdeeld, gaan vervolgens naar verschillende kamers en beginnen te strijden om de eerste in de beoordelingstabel te worden. De oprichter van de IO-gameserie is het beroemde Agar.io, dat de aandacht heeft getrokken van duizenden spelers over de hele wereld.

Andere populaire spellen zoals Slither.io, Diep.io, Limax.io en anderen werden in het kielzog gemaakt. Iedereen die een mobiele telefoon, tablet of computer bij de hand heeft, kan vechten in een van de fascinerende AI-games, samen met andere mensen van overal ter wereld. Elk spel heeft zijn eigen niet-standaard plot en betekenis. Je kunt een worm spelen die andere wormen zou moeten opeten of een tank die samen met andere rivalen op een enorm slagveld vecht om het kampioenschap. Io-spellen worden steeds populairder onder alle generaties spelers. Elke dag zijn er nieuwe, interessantere io-spellen van behendigheid, reactie en vindingrijkheid. Je hoeft alleen maar dit gedeelte met games te volgen om altijd op de hoogte te zijn van het nieuws en plezier te hebben!