Gepantserde slechteriken

.io
Gepantserde slechteriken

Deel met je vrienden:

Shell Shockers is een mega coole 3D-shooter waar je in realtime tegen gamers van over de hele wereld kunt vechten. Voordat je naar het slagveld gaat, moet je een bijnaam invoeren, een skin voor je krijger en een spelmodus kiezen.

Je kunt vechten voor het leven in ieders modus, of als een team spelen en het dodelijke gevecht aangaan onder een rode of blauwe vlag. Je kunt ook de kleur van je eierschaal kiezen, maar sommige kleuren worden verduisterd. Om toegang te krijgen tot hen, evenals tot nieuwe wapens, moet u zich registreren. Zodra de keuze is gemaakt, ga je meteen naar het epicentrum van de strijd.

Hoe te spelen?

Wees heel voorzichtig en zorg ervoor dat geen enkele vijand je kan neerschieten. Ondanks het feit dat het leven snel wordt hersteld, kun je sterven als de vijand een hele clip op je loslaat. Maar pas niet voor andere spelers en probeer het maximale aantal tegenstanders te vernietigen voordat ze je doden. Naast wapens kun je ook granaten gooien. Ze ketsen niet af en blijven stevig op één plek plakken. Na een paar seconden exploderen ze en vernietigen de gapende spelers. Onthoud dat je maar drie granaten tegelijk kunt verzamelen. Bewijs aan iedereen dat je de sterkste granaat hebt en vernietig alle vijanden. Geniet van je spel en veel succes!

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Gepantserde slechteriken! That's incredible game, i will play it later...