Adversator

Adversator

Neem deel aan het rijk van Adversator, waar geen grenzen uw gaming-ontmoetingen beperken. Het is een plek waar vrienden zich verenigen en genieten van spannende gevechten, ongeacht hun spelplatforms. Adversator is beschikbaar in browsers, Android en iOS en overstijgt de typische game-ervaring.

Eenvoudige, opwindende regels:

 • Teamgevechten: wees in Adversator getuige van de botsing tussen twee machtige teams die strijden om de ultieme glorie. Het pad naar de overwinning ontvouwt zich terwijl je de basis van de tegenstander decimeert en de overwinning voor jouw team naar zich toe trekt.
 • Continue hulp: elke 45 seconden verschijnt er een bataljon loyale soldaten om je te helpen bij je verovering, zodat je nooit alleen bent in de onrust op het slagveld.
 • Beloningen voor moed: elke verslagen vijand verrijkt je schatkist met goud en versterkt je ervaring. Stijg in niveaus, ontgrendel krachtige vaardigheden en gebruik het verzamelde goud om jezelf te bewapenen met formidabele items uit de winkel.

Uitstekende eigenschappen:

 • Vrijheid van toegang: kies ervoor om als geregistreerd lid of gast te spelen, zonder beperkingen die je avontuur binden.
 • Cross-platform gameplay: Of het nu in een browser of Android-apparaat is, bundel je krachten met vrienden uit alle hoeken van de wereld.
 • Directe actie: Duik direct in de actie, zonder een moment vertraging, zodat je dorst naar de strijd onmiddellijk wordt gelest.
 • Everlasting Company: Omdat er wekelijks duizenden games worden gespeeld, ben je verzekerd van constant gezelschap en uitdagingen.
 • Flexibele deelname: betreed en verlaat de speelarena zoals u dat wilt, zonder boetes die uw reis belemmeren.
 • Competitieve ladder: Stijg door de gelederen en vecht tegen tegenstanders om jouw plaats op het hoogtepunt van het klassement van Adversator te claimen.

In Adversator speel je niet alleen maar een spel; je begint aan een spannend avontuur en baant je een pad van dominantie te midden van zowel bondgenoten als vijanden. Dus waarom wachten? Duik in de wereld van Adversator en laat de epische gevechten beginnen!

.io
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Adversator! That's incredible game, i will play it later...