Krunker

.io
Krunker

Deel met je vrienden:

Een goede shooter die je online kunt spelen is altijd goud waard. We presenteren je een nieuwe, coole online first-person shooter voor jongens - krunker. Dit is een volledig nieuwe multiplayer-game met pixelkarakters, die enigszins doen denken aan de helden van het minecraft-universum en cartoon-graphics. Daarom zullen fans van dit soort games het zeker waarderen. Met haar hardcore en brede wapenaanbod weet ze spelers lang vast te houden.

Het belangrijkste kenmerk van "krunker.io" is dat vijanden alleen worden gemarkeerd op het moment dat ze zich direct in je gezichtsveld bevinden. Daarom moet je altijd alert zijn en kijken naar wat er om je heen gebeurt. Anders kan het op een gegeven moment blijken dat iemand al achter je is gekropen en je heeft neergestoken. De strijd kan van twee soorten zijn: overleving en team. Het wordt automatisch geselecteerd aan het begin van elke nieuwe ronde die slechts vier minuten duurt. Gedurende deze tijd moet je zoveel mogelijk vijanden doden.

Voor elke kill die je verdient, wordt het grootste bedrag gegeven voor het doden van een speler in het hoofd. Aan het einde van elke ronde worden de verdiende punten geteld en wordt de winnaar bepaald. De game zal je ook verrassen met een overvloed aan klassen van shooters, maar liefst zeven. Beginnend met een eenvoudig pistool en eindigend met een aanvalsvliegtuig met machinegeweren, een sluipschutter enzovoort. Elk heeft zijn eigen unieke vaardigheden en vaardigheden. Kies je vechtersklasse en ga de strijd aan. Op een prettige noot, je kunt je graffiti overal op de kaart achterlaten. Kies je unieke bord en laat het overal achter zodat je vijanden onder de indruk zijn van alleen de gedachte dat je ergens in de buurt bent. Heb een leuk spel!

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Krunker! That's incredible game, i will play it later...