Venge io

.io
Venge io

Deel met je vrienden:

Venge.io is een online multiplayer schietspel met echte mensen en talloze mogelijkheden! Je kunt het spel spelen zonder registratie. Om prijzen te ontvangen en in het leaderboard te komen, moet je je registreren. Het is heel eenvoudig, bedenk een naam en wachtwoord en ga dan de strijd aan! Alle kaarten zijn relatief klein en je vecht met slechts vier spelers op een van de meegeleverde kaarten. Je wordt niet ingedeeld in teams, iedereen speelt voor zichzelf.

Hoe te spelen?

De online game Venge.io herinnert misschien velen aan dezelfde Fortnight waar alle spelers al zo lang van houden. Kies een beschikbaar personage, kies een wapen en dompel jezelf onder in een dynamische strijd. Je krijgt drie personages Lilia, Shyn en Eko om uit te kiezen. Lilia's vaardigheden zijn bramen gooien, je kunt ze pompen volgens de resultaten van de strijd, en een dodelijke slag slaan met een voorhamer. Shyn's vaardigheden zijn sterrenwerpen, ze doen zeer goede schade van dichtbij, evenals zijn supervermogen in snelle bewegingen. Eco - gooit een bijl en kan snel bewegen door een touw te gooien. Bestudeer alle kaarten en gebruik ze tactisch tegen je tegenstanders. Gebruik je scherpe vaardigheden en reflexen om het klassement te domineren.

In het schietspel Venge.io kun je kiezen uit vier basistypen wapens, die in het huidige arsenaal aanwezig zijn: machinegeweer - geschikt voor gevechten op middellange en lange afstanden; jachtgeweer - krachtig slagwapen; geweer - krachtig langeafstandswapen; Uzi - snelvuurmachinepistool voor korte / middellange afstand. Elk van de meegeleverde wapens kan je de overwinning bezorgen, het meest geschikte wapen kiezen en de leider van de tafel worden! Welk wapen je ook het meeste bloedbad bezorgt, selecteer het en gebruik het om je een weg te banen naar de top van het community-klassement.

Elk personage heeft unieke vaardigheden die bekend staan ​​als kaarten die je in je voordeel kunt gebruiken tegen andere spelers. Verdien punten voor het doden van vijanden en het veroveren van de vlag om kaarten te onthullen en ga door naar hogere niveaus voor krachtigere bewegingen. Bij Venge.io moet je alle tactieken gebruiken om moeilijke vijanden te verslaan en ze snel te vernietigen!

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Venge io! That's incredible game, i will play it later...