Welke invloed heeft de afwijzing van Flash door Google Chrome op playminigames.ru?

Aanmaakdatum: 25-12-2016 16:25


Welke invloed heeft de afwijzing van Flash door Google Chrome op playminigames.ru?

Hallo! Veel mensen weten dat in mei 2016 een zekere Anthony LaForge, waarschijnlijk een Google-medewerker, een artikel publiceerde op groups.google.com, waarin staat dat Google Chrome uiteindelijk Flash-inhoud op sites zal uitschakelen. Dit komt door het feit dat Flash al een oude technologie is en kwetsbaarheden heeft. Binnenkort wil Google Chrome Flash helemaal afschaffen. HTML5 is nu immers voldoende ontwikkeld om deze technologie overal te vervangen.

De vraag blijft, wat moeten sites doen met Flash-inhoud als hun belangrijkste inhoud? Is deze site bijvoorbeeld playminigames.ru? Alle platformgames op de site (Dendy, Sega, SuperNintendo, Game Boy) gebruiken een Flash-emulator om te spelen.

Maar niet alles is zo erg en er gebeurt niets met de site! We werken eraan om alle games over te zetten naar HTML5-emulators. Je kunt nu al de knoppen zien voor het selecteren van emulators onder het spel, bijvoorbeeld. En wanneer Google Chrome besluit om volledig over te schakelen naar Html5 en Flash uit te schakelen, zijn wij er klaar voor!