Nieuwe EJS-emulator (multiplayer)

Aanmaakdatum: 16-07-2019 02:52


Nieuwe EJS-emulator (multiplayer)

Maak kennis met de nieuwe emulator: EJS (Multiplayer). Nu wordt het de standaard voor de mogelijkheid om oude games te spelen. Maar u kunt altijd de emulator kiezen die u het beste bevalt. Laten we de voor- en nadelen beschrijven in vergelijking met andere emulators:

Voordelen:

  • De mogelijkheid om online te spelen. Wanneer je het spel start, zie je het wereldbolpictogram onderaan de emulator. Door erop te klikken, kunt u uw eigen online kamer maken en vervolgens uw vrienden uitnodigen om samen met hen op het netwerk te spelen. Probeer het, en als u fouten ziet, meld dit dan alstublieft.
  • De mogelijkheid om op mobiele telefoons te spelen. Je kunt het spel nu op je telefoon inschakelen. Kies gewoon deze emulator, breid deze voor het gemak uit naar volledig scherm en speel voor de lol.
  • Ondersteuning voor lichte wapens. Games waarvoor een licht geweer nodig is, kunnen nu ook worden gespeeld. De muis zal fungeren als een licht pistool.

minpuntjes:

  • Helaas kan het geluid in de EJS (Multiplayer) emulator een beetje kraken. Dus als je het niet leuk vindt, schakel dan over naar een gebruiksvriendelijkere emulator voor jou.