Het coronavirus komt eraan!!! Games die je thuis moet spelen terwijl je geïsoleerd bent en het coronavirus vermijdt

Aanmaakdatum: 14-03-2020 23:12


Het coronavirus komt eraan!!!  Games die je thuis moet spelen terwijl je geïsoleerd bent en het coronavirus vermijdt

Dus de dag is aangebroken dat het virus mensen in de buurt besmet en mensen niets hoeven te doen om zichzelf te isoleren om niet besmet te raken met het coronavirus of andere mensen te besmetten. Maar zo erg is het allemaal niet! We zullen ervoor zorgen dat je je niet gaat vervelen terwijl je opgesloten zit tussen vier muren en niet weet wat je moet doen.

Hier is een lijst met spellen die je bij ons kunt spelen. Probeer ze te spelen, misschien kunnen sommigen van hen de tijd voor je doden!

Resident Evil - Deel één en drie. Een zeer relevant horrorspel waarin je moet ontsnappen aan de zombies, waarin het virus alle mensen in de geblokkeerde stad heeft veranderd.

Zombie Craft - je verschijnt aan de rand van de stad. Je moet overleven en voorkomen dat zombies je doden, items maken, water en voedsel krijgen. De graphics van het spel zijn gemaakt in de stijl van minecraft.

Zombs Royal is een top-down battle royale. Overleef en dood al je online tegenstanders.

Subway Clash 3D is een schietspel. Je moet door de metro lopen en alle tegenstanders in de buurt doden. De jongens van je team zullen je ook helpen.

Overlevingssimulator in het bos - door een wonder ben je in het bos terechtgekomen en niemand kan je helpen. De situatie lijkt erg op die van Robinson Crusoe. Je moet overleven en uit het bos komen, dat vol zit met veel gevaarlijke ...