Dos-games online: de mogelijkheid om op uw pc te blijven

Aanmaakdatum: 29-01-2018 00:57


Dos-games online: de mogelijkheid om op uw pc te blijven

Jongens, we hebben een wereldwijde update voor Dos-games. Veilig opslaan voor Dos-spellen in de browser. Nu op de site minigames spelen in Dos-games, je kunt de save ook downloaden naar je computer. En upload ze vervolgens weer wanneer dat nodig is.

Dus hoe werkt het?

  • Ga naar een willekeurig DOS-spel. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het spel op de EmDosBox-emulator draait.
  • Nadat je de emulator hebt geladen en in de emulator hebt gespeeld, zie je naast de knoppen 3 nieuwe blauwe knoppen om het spelvenster te vergroten en te verkleinen.
  • De eerste knop is Download de save to disk. Als je erop klikt, worden alle opgeslagen games naar je harde schijf gedownload. Dit kan worden gedaan om onvoorziene situaties te voorkomen waarin u cookies moet opschonen, uw browser opnieuw moet installeren of het besturingssysteem helemaal moet wijzigen. En ook verzekeren tegen situaties waarin het spel vastloopt en de save verdwijnt. Een soort back-up van je saves.
  • Een andere knop is Load save from disk. U kunt het gebruiken wanneer u eerder gedownloade opslagbestanden terug naar de site moet uploaden. Alle gegevens worden hersteld zoals ze waren voordat de opslagdump werd gedownload.
  • De derde knop is Delete All Saves. je kunt het gebruiken als je al je saves wilt verwijderen en als het ware de factory saves wilt herstellen, die oorspronkelijk waren voordat je begon met spelen.

Hopelijk zal dit Dos browsergebaseerd gamen naar een hoger niveau tillen. En het geeft een kans om te spelen voor degenen die teleurgesteld waren, omdat ze niet VEILIG konden opslaan in Dos-spellen op onze site.