Rock-'n-roll racen
Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Rock-'n-roll racen

Doe je gordel om en bereid je voor op een rit met een hoog octaangehalte, terwijl 'Rock n' Roll Racing' een storm op gang brengt op de SEGA Genesis. Als het gaat om racen vol adrenaline en een pulserende soundtrack, kunnen maar weinig titels tippen aan de energie en brute kracht van deze klassieker uit 1994, ontwikkeld door Blizzard Entertainment.

Gameplay:

 1. Snelle actie: zonder regels die je tegenhouden, wordt elke race een strijd om te overleven. Spelers zullen niet alleen hun snelheid moeten beheren, maar ook hun strategie, waarbij ze een overvloed aan wapens moeten gebruiken om tegenstanders uit te schakelen en hun eigen positie te verdedigen.
 2. Interplanetair avontuur: De toevoeging van verschillende planeten voegt een laag diepte toe aan het gebruikelijke racecircuit. Elke planeet heeft zijn unieke uitdagingen en terrein, waardoor spelers zich moeten aanpassen en improviseren.
 3. Arcade- en schietelementen: De game combineert op briljante wijze arcade-racemechanismen met schietelementen, waardoor het een uniek aanbod is in het racegenre.

Geluid en muziek:

 1. Legendarische soundtrack: de soundtrack valt op als een van de grootste hoogtepunten van de game. Legendarische bands als Led Zeppelin, Deep Purple en Black Sabbath zorgen voor een soundtrack die de gameplay niet alleen aanvult, maar ook naar een hoger niveau tilt. Racen terwijl je jamt op iconische rocknummers zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
 2. Dynamische geluidseffecten: elk gekrijs, explosie en geweervuur versterkt de intensiteit van het spel.

Grafisch en ontwerp:

 • Vogelperspectief: het vogelperspectief biedt een aparte look, waardoor spelers een duidelijk zicht hebben op komende beurten en vijandelijke racers. Het is een ontwerpkeuze die past bij het snelle karakter van de game.
 • Futuristische setting: Het sci-fi-thema zorgt ervoor dat spelers niet alleen raceauto's zijn, maar worden getrakteerd op een reeks futuristische voertuigen, elk uitgerust met unieke wapens en vaardigheden.

Conclusie: "Rock n' Roll Racing" is niet zomaar een spel; het is een opwindende ervaring. De samensmelting van rockmuziek met halsbrekende race- en schietelementen creëert een harmonie die je zelden ziet in gaming. Het is een bewijs van de creativiteit van Blizzard Entertainment, een game die nog steeds resoneert met oude en nieuwe fans. Of je nu een die-hard raceliefhebber bent of iemand die op zoek is naar puur onvervalst plezier, deze game levert op alle fronten. Rot op!

Sega
Om naar een willekeurige plek op de baan te gaan, ga je naar de opties en typ je: omlaag + links + omhoog + rechts + omlaag + rechts + omhoog + links + rechts + links.
Oneindige voorraad frontale bewapening: ga naar het uitrustingsaankoopscherm en druk achtereenvolgens op: omlaag + omlaag + omlaag + omhoog + omlaag + links + rechts + links + omlaag.
Ontvang 250 duizend dollar (je kunt de introductie van de code een onbeperkt aantal keren herhalen): typ in het statistiekenscherm: omhoog + rechts + omlaag + links + omhoog + links + omlaag + rechts + omhoog.
Om het mogelijk te maken een coureur met de naam Olaf te selecteren, druk je in het karakterselectiescherm achtereenvolgens op: omhoog + rechts + omhoog + rechts + omlaag + links + omlaag + links + rechts.

Wachtwoorden voor de moeilijkheidsgraad Veteranen (ingevoerd op het Wachtwoorden-scherm):
planeet 2, deel 1: 6 !! W R429 RJ6Q;
Planeet 3, deel 1: 3KWW C92J RJ6Q;
Planeet 4, deel 1: 4SBW Z52N 8S8P;
Planeet 5, deel 1: 7! 7V 7G1X 8S8P;
Planeet 1, deel 2: XFDW S60V WS6M;
Planeet 2, deel 2: Y26W M609 RJ6Q;
Planeet 3, deel 2: WHGW CL0D 8S8P;
Planeet 4, deel 2: X0NV MT0N 8S8P;
Planeet 5, deel 2: 3LLW RGZX 5TF9.
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Rock-'n-roll racen! That's incredible game, i will play it later...