Real Cars Extreme Racing

Html 5
Real Cars Extreme Racing

Deel met je vrienden:

Real Cars Extreme Racing is een spannende en actievolle 3D-autoracegame met verschillende spelmodi.

Er zijn 30 supercars, 180 racetracks, modus voor 2 spelers, 1 gratis rijmodus, Hot Chase-modus, Battlefield-modus en Policeman-modus. Er is een voertuigaankoop- en ontwikkelingssysteem in het spel. Je kunt racen tegen kunstmatige intelligentie, vrij rijden in de free-ride-modus en je tegenstanders opblazen in de battle arena-modus, waardoor je tegenstanders bang worden.

Spelmodi:

Carrière

Er zijn veel gebieden waar je jezelf kunt testen in de carrièremodus. Deze gebieden zijn respectievelijk "Race", "Tegen de tijd", "Stunt", "Checkpoint" en "Fly Parkour". Wanneer de race is voltooid, ontvang je sterren volgens de voltooiingsgraad. Je kunt maximaal 540 sterren krijgen in de carrièremodus.

Er zijn 36 racebanen in de "Race"-modus. Je racet met 7 Artificial Intelligence en als je de top 3 kunt betreden als de race voorbij is, heb je het recht om door te gaan naar het volgende circuit. Wanneer de race voorbij is, verdien je geld op basis van de tijd dat je de race voltooit. Daarnaast verdien je ook geld met de driftpunten, schadepunten en vluchtpunten die je verdient in de race.

In de "Time Against"-modus race je tegen de klok. Er zijn in totaal 36 circuits. Wanneer je de finishlijn bereikt, beoordeel je deze op basis van wanneer je deze hebt bereikt. Ontvang hier sterbeoordelingen. Met deze sterbeoordelingen kun je nieuwe en supercars kopen.

In de "Stunt"-modus moet je de finish halen door stunts uit te voeren op 36 speciaal ontworpen racebanen. Om op tijd de finish te bereiken door op de baan te blijven op uitdagende racebanen, is vaardigheid vereist.

In de "Checkpoint"-modus moet je proberen de finish te bereiken door obstakels te overwinnen op 12 speciaal ontworpen racebanen.

Maak je klaar om te vliegen in de modus "Fly Parkour". Lukt het jou om de finish te bereiken zonder van de weg te raken? Je kunt nieuwe voertuigen krijgen met de sterren die je verdient in het gedeelte 'Carrière'. Bovendien kunt u met het geld dat u verdient nieuwe voertuigen kopen en het motorvermogen vergroten.

Gratis rijden

Maak je klaar voor gratis ritten in een grote stad. Het gebied met de vrije modus bevat grote gebouwen, brede straten, stuntgebieden en veel mysterieuze gebieden. Er zijn 60 edelstenen verborgen in de stad. Door deze edelstenen te verzamelen, kun je nieuwe voertuigen hebben. De tabel "Beloning" gaat elke 300 (5 minuten) seconden open. In deze "Beloning"-tabel verdien je geld op basis van je drift, schade en vluchtpunten. Als je 300 seconden wacht, kun je goede beloningen krijgen. Wanneer het aantal sleutels een bepaald niveau bereikt, wordt het voertuig geopend voor automatisch gebruik.

Hot Chase

De politie jaagt op voertuigen en wil je pakken? Klaar voor deze achtervolging boordevol actie? In deze modus hebben we de "HP"-waarde. Schade die we oplopen terwijl we voor de politie vluchten, verlagen onze "HP"-waarde. Probeer dus uit de buurt van de politie te blijven. Pas op, de politie zit altijd achter je aan. Wanneer uw "HP"-waarde 0 is, wordt u betrapt. De politie arresteert je.

Strijd Arena

Maak je klaar voor een slagveld boordevol actie. In totaal 8 racers demonstreren hun vaardigheden op het speciaal ontworpen slagveld. Er zijn 3 speciale vaardigheden: "Damage X5", "HP +25", "SHIELD". Door deze vaardigheden te verzamelen, kun je je tegenstanders verslaan.

De laatste man die overeind blijft, wint. Deze modus is een modus waarin voertuigen proberen te crashen en te exploderen. Het voertuig explodeert wanneer zijn HP daalt tot 0. De tegenstander met 0 HP zal zich terugtrekken uit het gevecht. Je HP + 20 neemt toe als je een andere laat ontploffen. Er zijn rangordebeloningen aan het einde van het gevecht. Je moet in de top 3 staan ​​om deze rankingbeloningen te ontvangen. Laten we het slagveld betreden en brullen als een leeuw.

Mr. Politieagent

Als politieagent heb je de opdracht om criminelen te vangen. Je tijd is beperkt en de criminelen lopen van je weg. Kun jij de criminelen vangen voordat de tijd om is? Criminelen verschijnen in golven en je moet ze raken, waardoor hun 'HP' wordt teruggebracht tot 0.

Twee spelers (2P VERSUS)

Je kunt met je vrienden racen op dezelfde computer met half scherm. Er zijn 12 speciale racebanen. Bewijs wie de betere bestuurder is.

Speler 1 (Rechts) Bediening:

 • Drive: "PIJLTOETSEN" of "WASD"
 • Nitro: "N"
 • Cameraweergave :"C"

Speler 2 (links) Bediening:

 • Aandrijving:"WASD"
 • Nitro: "T"
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Real Cars Extreme Racing! That's incredible game, i will play it later...