Earn to Die 2012 - part 2

Earn to Die 2012 - part 2

Duik terug in de zombie-apocalyps met "Earn to Die 2012 Part 2" en verander de geïnfecteerde snelwegen in je eigen persoonlijke racebaan. Met meer zombie-lef om doorheen te slaan en meer bloed om te spetteren, is je reis naar veiligheid een stuk rommeliger geworden - en veel spannender!

De drang naar overleving gaat verder:

  • Nieuwe terreinen, meer zombies: Doorkruis het verraderlijke westen van de Verenigde Staten en laat een spoor van ondode wrakstukken achter.
  • Big Rigs for Big Destruction: Commandeer drie nieuwe voertuigen: een robuuste brandweerwagen, een enorme tractor-oplegger en een versterkt militair voertuig. Elk biedt een unieke manier om door hordes zombies te ploegen.
  • Upgrade en verover: Verdien geld voor je bloedbad en geef het uit aan voertuigupgrades die je rit transformeren in een meedogenloze zombie-eliminerende machine.

De rommel opruimen:

Natuurlijk, zombiebloed is misschien wel je belangrijkste versiering op de voorruit, maar in "Earn to Die 2012 Part 2" maakt het spetteren deel uit van de charme. Houd de ruitensproeiervloeistof wel in de gaten; je hebt een helder zicht nodig om door de vleeseters te navigeren en de grenzen van het overleven te verleggen.

Waarom "Earn to Die 2012 Part 2" een favoriet bij fans is:

Voortbouwend op het succes van zijn voorgangers, levert "Earn to Die 2012 Part 2" de adrenaline-pompende actie waar fans van houden, met nog meer functies en uitdagingen. Het gaat niet alleen om overleven; het gaat erom dat je het op de meest extravagante manier doet.

Klaar om uit te rollen?

Pak de sleutels van je apocalyptische rit en bereid je voor om wat schedels te verpletteren. Met elke druk op het gaspedaal verdien je je plaats als overlevende van de zombie-apocalyps. Speel nu "Earn to Die 2012 Part 2" en kijk of jij het in je hebt om de evacuatiezone te bereiken of dat je alleen maar meer mensen zult doden.

Flash
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Earn to Die 2012 - part 2! That's incredible game, i will play it later...