Earn to Die

Earn to Die

"Earn to Die" is niet zomaar een racegame; het is een overlevingsmissie op vier wielen! Terwijl je door een post-apocalyptische wereld navigeert, is je doel simpel: verpletter de ondoden, overleef de horde en blijf je voertuigen upgraden voor een kans om te vechten. Bereid je voor om het pedaal op het metaal te trappen in deze opwindende, gratis te spelen titel waarin vernietiging en verlossing samenkomen.

Hoogtepunten van het spel:

 • Verhaalmodus: doorloop een aangrijpend verhaal dat je uitdaagt om de apocalyps te verslaan.
 • Diverse voertuigselectie: beheer een vloot voertuigen, variërend van wendbare raceauto's tot robuuste vrachtwagens, en zelfs de eerbiedwaardige schoolbus die in een zombietank is veranderd.
 • Uitgebreid upgradesysteem: elk voertuig dat je redt, kan worden getransformeerd in een fort op wielen met een overvloed aan upgrade-opties.
 • Zombiehordes: neem het op tegen legioenen zombies en laat ze kennismaken met je versterkte bumpers.
 • Fysisch plezier: Geniet van de chaos met hoogwaardige ragdoll-fysica die zombies door de lucht laat vliegen.
 • Speciale evenementen: Kom in de seizoenssfeer met speciale modi zoals de Halloween-pompoen-smash.

Waarom 'Earn to Die' spelen?

Elke reis in "Earn to Die" is een race om te overleven. Het combineert strategie met actievolle gameplay terwijl je in een fractie van een seconde beslissingen neemt om zombies neer te maaien en obstakels te ontwijken. Je reis zal gevaarlijk zijn, maar de haast bij het upgraden van je auto van een eenvoudige buggy naar een zombie-doomsday-apparaat is ongeëvenaard.

Heb jij het in je om door de zombie-apocalyps te rijden? Kruip achter het stuur in "Earn to Die" en ontdek of jij de ondoden kunt overleven!

Flash
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Earn to Die! That's incredible game, i will play it later...