Earn to Die 2 - Exodus

Earn to Die 2 - Exodus

De spannende ontsnapping gaat verder in "Earn to Die 2: Exodus", beschikbaar voor non-stop actie op PlayMiniGames. Deze titel tilt het bloedbad van voertuigen naar nieuwe hoogten met meer auto's, meer zombies en meer vernietiging. Klaar om de motor op gang te brengen en opnieuw door de apocalyps te ploegen?

Gameplay-functies:

 • Verfijnd overlevingsrijden: navigeer door verraderlijke landschappen, ontgrendel en upgrade robuuste voertuigen en vernietig de vraatzuchtige ondoden.
 • Tactische escapades: elk niveau biedt zijn eigen uitdagingen, waarvoor scherpe vaardigheden en strategie nodig zijn om te overleven en vooruit te komen.
 • Een tweede exodus: bundel je krachten met het Exodus-leger in een wanhopige poging om Florida te bereiken, maar bereid je voor op nog groter gevaar tijdens deze intense roadtrip.
 • Grotere, slechtere zombiehordes: Zombies zijn formidabeler dan ooit en stellen je ontwijkingstactieken op de proef en drijven je bekwaamheid tot het uiterste.
 • Nieuwe voertuigen, nieuwe niveaus: bestuur drie nieuwe voertuigen, waaronder een zware bestelwagen, een snelle politieauto en een robuust aangepaste jeep, die allemaal wachten om te worden aangepast en bewapend.
 • Verbeterde game-ervaring: "Earn to Die 2: Exodus" tilt de serie naar een hoger niveau met zijn verrijkte gameplay-mechanica en gediversifieerde omgevingen, waardoor een aangrijpende ervaring op het puntje van je stoel wordt gegarandeerd.

Waarom "Earn to Die 2: Exodus" een must-play is:

In dit deel wordt de kenmerkende adrenaline-pompende actie van de serie naar een hoger niveau getild. Je rijdt niet alleen; Je bouwt een mobiel fort om de ondoden af te weren. Elke succesvolle ontsnapping voelt als een zuurverdiende overwinning, elke upgrade een stap dichter bij de verlossing.

Met meer obstakels, meer strategie en meer zombies levert "Earn to Die 2: Exodus" een ongeëvenaard actiegame-avontuur. Ben je klaar om het stuur over te nemen en je een weg naar veiligheid te banen? Speel nu en doe mee aan de strijd om te overleven!

Flash
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Earn to Die 2 - Exodus! That's incredible game, i will play it later...