Earn to Die 2012

Earn to Die 2012

Maak je klaar voor het meest opwindende deel tot nu toe in de serie 'Earn to Die' met 'Earn to Die 2012', waarbij je einddoel is om de zombie-apocalyps in stijl te overleven. De inzet is hoger, de zombies zijn dodelijker en jouw rit is je beste overlevingskans.

Hoogtepunten van het spel:

 • Zombie Smashing Adventures: voer snelle achtervolgingen uit en ploeg door hordes ondoden, waardoor je overlevingskansen toenemen met elke zombie die je neerhaalt.
 • Upgrades en aanpassingen: hoe meer zombies je doodt, hoe meer geld je verdient. Investeer in je voertuig en verander het van een eenvoudige auto in een zombieverpletterend beest.
 • Eindeloze spanning: Rijd door een stedelijke woestenij vol met wandelende doden en vind de balans tussen snelheid en strategie om door de chaos te navigeren.
 • Verfijnde besturing: Start je motoren met een simpele druk op de W- of UP-toets, waardoor je op een pad van vernietiging en chaos terechtkomt.

Waarom 'Earn to Die 2012' opvalt:

Dit is niet zomaar een racegame; het is een zoektocht om tegen alle verwachtingen in te overleven. Elke upgrade is een mijlpaal, elke afgelegde kilometer is een kleine overwinning, en elke verpletterde zombie brengt je een stap dichter bij je doel.

Ervaar "Verdien om te sterven 2012":

Ben je klaar om de ultieme overlevingstest aan te gaan? Doe uw gordel om, geef gas met W of UP en verander de zombieplaag van de stad in uw persoonlijke sloopderby. Speel nu "Earn to Die 2012" en baan je een weg door de apocalyps!

Flash
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Earn to Die 2012! That's incredible game, i will play it later...