Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Hammer of the Gods

Hammer of the Year is het resultaat van de verschrikkelijke bijdrage van New World Computing (tussen de verschillende series van "Heroes ...") en Holistic Design (na de grote en al Merchant Prince, maar lang vóór de grote en het rijk van de Fading Suns ) De kortste beschrijving? "Helden" over de Vikingen.

Door een van de vier rassen te kiezen, kunnen een of meer spelers dus een gevecht beginnen voor de genade van de Vikinggoden en een leven lang in Valhall op de historische kaart van Europa of op een willekeurig gegenereerde kaart (voor de verandering - aangezien de historische locatie van de startsteden ligt voor eens en voor altijd vast), terwijl je onderweg met verschillende heidenen te maken krijgt (zij worden vertegenwoordigd door de Saksen en Kruisvaarders).

Elk ras heeft zijn eigen held en zijn speciale eenheid; de rest is standaard. Boogschutter, zwaardvechter, boer (de laatste neemt alleen deel aan de verdediging van steden) - voor iedereen hetzelfde. Ook "gewoon" zijn magische wezens, die worden uitgedeeld voor het voltooien van speurtochten die van de goden zijn ontvangen. De goden delen onder andere nog steeds geld en artefacten.

Over het algemeen - als helden, maar niet als helden. Elementen van RPG, “Ziva” en slechts een waanzinnige hoeveelheid Scandinavische goden worden in het spel gegooid. De boom van goddelijke zoektochten voor elk ras - mensen, trollen, elven en kabouters - heeft zijn eigen, ze kruisen elkaar alleen in oudere goden - degenen die taken geven als "de hoofdstad van een ander ras uitschakelen" of "vrede sluiten met alle partijen of knip ze allemaal uit." Aan de uitgang krijgen we een uitstekend spel voor Hot Seat, enigszins verstoord door een slecht doordachte interface en een vreselijke voorliefde om dood te hangen op een experimentele computer.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Hammer of the Gods! That's incredible game, i will play it later...