Kolonisten 2
Kolonisten 2
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Kolonisten 2

In tegenstelling tot veel strategieën uit de jaren 90 vereiste het spel Settlers 2 van de speler dat hij niet zozeer een grote militaire slimme leider of een wijze politicus was, maar eerder een goede logistieke manager. Het belangrijkste dat daar moest gebeuren, was het bouwen van wegen en gebouwen zodat de middelen gelijkmatig op de kaart werden verdeeld, niemand honger had, de mijnen regelmatig voedsel brachten en bier en geld naar de kazerne werden gestuurd.

De taak is niet echt eenvoudig. Kaarten waren behoorlijk groot en het was mogelijk om ver van alles en overal te bouwen. In dit geval had de gerelateerde productie in de buurt moeten plaatsvinden. Als ze op een afstand van minstens een paar overgangen zouden worden gebouwd, zouden ze vrijwel betekenisloos worden. De varkensstal eiste bijvoorbeeld een constante aanvoer van graan en water. En als er geen waterput en een boerderij bij hem was, waren de varkens verdrietig en broedden ze niet. Staalbewerking was veel leuker als de mijnen en smederijen zich in de buurt van de smelterij bevonden en niet aan de andere kant van de kaart.

In Logistics Settlers 2 moest rekening worden gehouden met het feit dat de inwoners van het dorp hun eigen mening hadden over hoe ze middelen moesten toewijzen. Zo begon het tekort aan varkensvlees. En de bewoners droegen koppig graan eerst naar de molen, en vervolgens naar de brouwerij, en pas daarna naar de varkensstal, oprecht gelovend dat bier altijd belangrijker is dan voedsel.

Het corrigeren van hun daden en het oprichten van nieuwe gebouwen was veel leuker dan je zou denken. De manier waarop de mannen op de kaart elkaar planken, goud en andere benodigdheden doorgeven, is gewoon gehypnotiseerd. En bovendien was het mogelijk om te spioneren, omdat ze in de tijd vrij van de rechtvaardige werken van plezier rusten. Spring bijvoorbeeld over een touw of kauw op kauwgom en blaas een luchtbel op.

Het enige nadeel van het spel is het tempo. Volgens de huidige normen is ze erg ongehaast. Vanwege de afstand dichter bij de finale, worden oorlog en constructie heel, heel langzaam. Dit tarief maakt Settlers 2 een ideaal spel voor een gouden burger. Maar in de tijd dat de setters iets bouwen, kun je eten maken, thee zetten, werken en zelfs een serie van je favoriete tv-programma's bekijken. Dan is het de moeite waard om even te kijken hoe het er in het dorp aan toe gaat. Zijn er al nieuwe kazernes klaar en staat een onoverwinnelijk leger op het punt zich daarin te vestigen? Wanneer dit gebeurt, moet je een stuk land van een buurman afpakken en je gang gaan tot het volgende moment, wat ons de overwinning zal opleveren ...

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Kolonisten 2! That's incredible game, i will play it later...