Beschaving 1

Dos
Beschaving 1
Beschaving 1
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Deel met je vrienden:

De allereerste Sid Meier's Civilization, die in 1991 op de toonbank verscheen. Zij was het die het begin werd van de Civilization-lijn van games. Hier kun je Civilization 1 online Russische versie gratis spelen.

Let op: om de muis te laten werken, moet je aan het begin van het spel 121 of 141 kiezen. Het eerste cijfer is de grafische keuze (1 is de beste grafische weergave). Het tweede nummer is de audiokeuze (2 - IBM Speaker, 4 - geluidskaart. Ik kies 2, meer nostalgie, omdat er in mijn jeugd geen geluidskaart was). Derde cijfer: 1 - speel met de muis.

Je kunt Civilization-versie 474.05 ook spelen. Het is recenter, met een aantal kleine veranderingen in de gameplay, maar er is alleen een Engelse versie.

De game is een soort simulator van de samenleving. Je moet een van de 14 beschavingen kiezen en deze leiden van het stenen tijdperk naar de moderne wereld. Het spel heeft verschillende moeilijkheidsgraden:

 • Leider
 • Ridder
 • Prins
 • koning
 • heer

Met elk niveau neemt de moeilijkheidsgraad toe, het kost meer tijd om technologieën te ontdekken, de computer zal meer en meer verraderlijk spelen en meer middelen krijgen tijdens het spel.

Hoe je beschaving zich zal ontwikkelen, hangt af van al je acties in het spel. Vanaf het allereerste begin van het spel moet de speler de actie ondernemen waar hij zijn eerste stad vindt, of in de buurt van een rivier met veel voedsel, of bij de zee, om in de toekomst zeetransport te bouwen. En dus zal elke beslissing in alles de meest directe gevolgen hebben in de toekomst. Wat te produceren, welke technologieën te onderzoeken, waar u zich op moet concentreren en hoe u het meeste uit uw functie kunt halen. Steeds meer speltaken vereisen constante aandacht van jou. En hoewel het spel in eerste instantie in realtime zou moeten plaatsvinden, heeft het team van de maker dit idee verlaten, omdat de turn-based modus de speler in staat stelt zich te concentreren en te pronken met een veel groter aantal parameters en instellingen, om zich te concentreren op het polijsten van de spelmechanica .

Elke beschaving in het spel wordt vertegenwoordigd door een grote leider uit het verleden. Wereldwonderen kunnen het welzijn van een rijk verbeteren. Er zijn verschillende vormen van bestuur beschikbaar in Civilization, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben.

Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Beschaving 1! That's incredible game, i will play it later...