Koninklijke onderscheiding
Koninklijke onderscheiding
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Koninklijke onderscheiding

King's Bounty is een spannend strategiespel met RPG-elementen. En hier kun je King's Bounty Dos online spelen.

Let's Back In 1990 presenteerde New World Computing zijn spel King's Bounty aan de wereld. Het was in dit spel dat velen van ons bekend zijn uit de beroemde serie Heroes of Might and Magic-spellen. Dat is over het algemeen niet verrassend, want het is King’s Bounty die de voorloper is van de helden, zoals blijkt uit de vele beslissingen en innovaties die later verschenen in Heroes 1, uitgebracht in 1995.

In King's Bounty bestuurt de speler het eerste heldenpersonage, waarvan de klasse vlak voor het begin van het spel wordt gekozen.

 • Ridder.
 • Paladijn.
 • Barbaar.
 • Of de tovenares.

Het personage heeft bepaalde kenmerken. Je kunt op elk moment maximaal 5 soorten verschillende wezens hebben. En het aantal wezens in elke groep wordt beperkt door het leiderschap van de held. Wezens worden gerekruteerd voor het leger van de held vanuit verschillende woningen of steden die op de kaart te vinden zijn. Het personage heeft ook de mogelijkheid om magische spreuken te gebruiken om de loop van de gebeurtenissen op de een of andere manier te veranderen.

Met de release van deze game in de verre jaren 90 begon een nieuw tijdperk in dit genre. Voor zijn tijd is de game een echt meesterwerk geworden. Het was het spel dat conceptueel als basis werd genomen voor latere, modernere spellen. Zoals Heroes of Might and Magic, Heroes of Malgrimias, evenals de voortzetting van King's Bounty.

Besturing: druk in het gevechtsvenster op S om een squadron neer te schieten. Druk op F om te vliegen.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Koninklijke onderscheiding! That's incredible game, i will play it later...