Heroes of Might and Magic 2 - De prijs van loyaliteit
Heroes of Might and Magic 2 - De prijs van loyaliteit
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Heroes of Might and Magic 2 - De prijs van loyaliteit

Slechts een jaar na de release van het eerste deel van de Heroes of Might and Magic, brengt het bedrijf New World Computing het tweede deel van de helden uit, waardoor het idee dat inherent is aan het origineel aanzienlijk wordt verdiept en ontwikkeld. Tegelijkertijd veranderde het spel de originele kenmerken niet, maar beïnvloedde het alleen het magische systeem - door het concept van manna, wat gebruikelijk is voor gamers, aan het spel toe te voegen. En zo ging de cursus over naar continue innovatie.

Wat is er nieuw in het spel Heroes of Might and Magic 2 - Price of Loyality?

 1. Verbeteringen van eenheden.
 2. Secundaire vaardigheden.
 3. 2 nieuwe steden.
 4. Unieke gebouwen.
 5. Nieuwe objecten op de kaart.
 6. Verhoogd slagveld.
 7. Nieuwe nuttige en schadelijke artefacten.
 8. Nieuwe wezens.
 9. En natuurlijk het nieuwe bedrijf.

In het verhaal sterft de oude Lord Ironfist, de veroveraar uit het eerste deel, en laat twee zonen achter: de kwaadaardige Archibald en de goede Rolland. En de volgende kandidaat voor de troon zou de koninklijke waarzeggers moeten kiezen. Archibald Rashil versnelt het proces. En door middel van verschillende succesvolle moorden begon hij de rest ervan te overtuigen dat de koning beter af zou zijn dan zijn jongere broer. En Rolland vond het niet zo leuk. Zo begon de oorlog om de erfenis. De speler besloot ook welke van de broers beter te dienen was en begon zijn weg naar glorie.

Het lijkt erop dat er slechts 2 bedrijven zijn in Heroes of Might and Magic 2 - Price of Loyality. En wat kunnen ze interessant hebben?

Campagnes waren episch. Zelfs moderne strategieën bieden zelden een soortgelijk actiescenario. Iets soortgelijks was te zien in het spel StarCraft 2, maar in Heroes 2 is het script meer vertakt. Help de gilden van necromancers of neem deel aan de vernietiging van de kabouters? In het eerste geval krijg je aan het begin van het spel necromancer niveau 5. En als je de kabouters vernietigt, zal dit de ogres plezieren, die je voortdurend op de wereldkaart zullen vergezellen. Bovendien is bijna elke missie lastig: in één missie krijg je bijvoorbeeld helemaal aan het begin van het spel een bottendraak en wordt je losgelaten in de velden, afgeslacht door boeren, en in dezelfde missie voor de dwergen, spelend voor Rolland, je kunt niet alle dorpen in handen van de vijand geven. Bovendien krijg je in het begin een nogal moeilijke missie waarin je in een kleine vallei tegen drie tegenstanders moet vechten. Maar in haar bijzijn wordt je gevraagd een steile verandering van wereldbeeld aan te brengen en je meester te verraden. De missie zal veel eenvoudiger zijn, omdat je 3 steden tegen één hebt. En de plot draait om de tweede broer, hoewel je favorieten je een brief vol liefde en aanbidding zullen sturen.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Heroes of Might and Magic 2 - De prijs van loyaliteit! That's incredible game, i will play it later...