Duke Nukem 3D: Atomic Edition
Duke Nukem 3D: Atomic Edition
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Duke Nukem 3D: Atomic Edition

Duke Nukem 3D: Atomic Edition - dit is een coole, obezbashy, gedreven, redelijk obsceen, mooi en behoorlijk populair voor deze keer first-person shooter.

Allereerst wil ik de naam van het spel noemen: Duke Nukem 3D. Niet alleen Duke Nukem, namelijk 3D. Uit de naam van de titel blijkt al dat de ontwikkelaar allereerst de driedimensionaliteit van het spel probeerde te begrijpen. Omdat de eerste twee delen in de eerste plaats vrij bescheiden platformgames waren en in de tweede hetzelfde de tijd was van de ontwikkeling van de driedimensionale grafische motoren. En dit deel met engine, genaamd The Build Engine, was een behoorlijk serieuze stap in de ontwikkeling na de beroemde Doom en Heretic en een waardige concurrent van de eerste Quake.

Tegenwoordig kunnen degenen die geen getuige zijn geweest van de ontwikkeling van driedimensionale graphics de nieuwe engine-mogelijkheden van die tijd belachelijk vinden, zoals squats, sprongen, karakterbewegingen op alle assen, interacties met sommige objecten, schakelaars, knoppen en andere functies die Now je zult niemand verrassen. En zelfs in die tijd was er iets onderontwikkeld in het licht van de vijanden die werden afgebeeld in de wereld van tweedimensionale sprites. Desalniettemin was de game echt gaaf en kende hij veel momenten waaruit het niet gemakkelijk was om te slepen.

Met overdruk in de blaas was het bijvoorbeeld mogelijk om de urine af te voeren, en niet waar deze viel, maar in een speciaal daarvoor ontworpen apparaat: een toilet. Of toen we naar de spiegel gingen, zagen we de weerspiegeling van ons karakter, dat op de knop *actie* drukte en zijn kalmte bewonderde.

Onze held ging ook ten strijde, niet met blote hakken. De game heeft een redelijk rijk assortiment aan wapens, variërend van laarzen, pistolen, jachtgeweren, granaatwerpers tot verschillende vervormende loepen en verkleinwoorden, diepvriezers, torpedobootjagers en andere dingen. Er zat ook een omvormer bij, zoals:

 • EHBO-trommels, zonder welke nergens,
 • duikuitrusting om onder water te ademen
 • laarzen, om niet te smelten in zuur,
 • nachtkijker
 • jetpack voor de vlucht
 • en Duke's hologram om vijanden af te leiden.

Ook beperkte de ontwikkelaar zich niet op het aantal niveaus, die aanvankelijk in drie afleveringen waren verdeeld:

 1. In de eerste, de bekendste, vindt de actie plaats in Los Angeles, waar we strijden tegen bezettende nieuwkomers.
 2. In de tweede bezoeken we onszelf in het orbitale station, dat een buitenaardse incubator is geworden, en verspreiden we alles daar.
 3. En in de derde keren we terug naar de aarde, om de koortsachtige dreiging voor eens en voor altijd uit te roeien.

Eerlijk gezegd kun je je over het algemeen niet druk maken over de plot van dit spel. En waarom is het nodig? Schieten, bombarderen en opblazen. Alles! En ondanks de verouderde motor kun je er nog steeds veel voldoening uit halen.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Duke Nukem 3D: Atomic Edition! That's incredible game, i will play it later...