Achter de schermen

VR
Achter de schermen

Deel met je vrienden:

Backrooms is een horror-puzzelspel met griezelige pasta's dat een nostalgisch gevoel oproept van verdwaald zijn in een eindeloos aantal lege kamers met tl-verlichting.

Je moet een uitweg vinden, maar sommige "vrienden" willen natuurlijk niet dat je weggaat. Als je niet op tijd 'wakker' wordt, zullen je nachtmerries je verdrinken.

Waar is het allemaal begonnen?

Het begon allemaal met 4chan op het bord /x/, gewijd aan alles wat paranormaal is, in 2018, toen een anonieme persoon een foto plaatste van een kamer met geel behang. Op dat moment won de meme "Cursed Images" (dat wil zeggen vervloekte afbeeldingen) aan populariteit, waarin gebruikers vreemde afbeeldingen deelden.

Een jaar later verscheen er een thread waarin gebruikers afbeeldingen deelden van plaatsen waar mensen zich vreemd voelden. En een anonieme persoon kwam op het idee om niet alleen dezelfde foto nog een keer te posten, maar er ook een kort verhaal bij te schrijven:

“Als je niet voorzichtig genoeg bent om uit de realiteit te vallen, zou je in de Backstage terecht kunnen komen, waar niets anders is dan de muffe geur van oud tapijt, de waanzin van geel behang, het eindeloze ondraaglijke geluid van tl-lampen en 600 miljoen vierkante mijl van willekeurig gerangschikte lege kamers. God verhoede dat je iets in de buurt hoort ronddwalen, want dit ding weet het al zeker van je ”

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Achter de schermen! That's incredible game, i will play it later...