Bloed
Bloed
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Bloed

Droom jij van een sprankelend zwaard, een wit paard en elitaire dialogen? Wil je duelleren met nobele tegenstanders? Laat maar. Tegen de menigte walgelijke freaks één ding: een jachtgeweer en een paar dynamietstaven! Snijd ze door, verscheur ze, blaas ze op en schiet ze neer met wapens van groot kaliber. Pas eeuwenoude magie toe en spijker de vorken aan de muur. Dit is Blood, de meest onmenselijke shooter van zijn tijd. Hier moet je de hordes afschuwelijke wezens naar Tsjernobog doorbreken en er iets mee creëren dat generaties mensen zou doen huiveren.

En hier ben je - geen nobele ridder, maar een dode man die uit de crypte kruipt en een hooivork en een paar koffers grijpt. Vijanden, die hun benen, armen en liters bloed verliezen, walgelijk stinken naar brandend vlees en de binnenkant langs de muren verspreiden, zullen zich tijdens de hele reis van deze zwarte held als spelden verspreiden.

Geen medelijden, geen sentiment, geen vrienden, alleen jij en de koude loop wapens in dode handen. Als je van de donkere sfeer, zombies, vampiers en duistere magie houdt, op smaak gebracht met loodhagel en liters bloed, dan is Blood iets voor jou.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Bloed! That's incredible game, i will play it later...