Rode Dreiging 1
Rode Dreiging 1
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Rode Dreiging 1

Command & Conquer: Red Alert is een van de beste RTS die een genrelegende is geworden. De tweede game in de Command & Conquer-serie. Oordeel zelf over zijn glorie: tot op heden zijn er twee officiële sequels en een aanzienlijk aantal add-ons uitgebracht. En ze worden allemaal hartelijk ontvangen door het gamepubliek! Waarom? Laten we proberen deze vraag samen te beantwoorden.

LET OP: Red Alert 1-game werkt in de browser, het duurt alleen erg lang om te laden! Er komt een zwart scherm maar je wacht 2 min. De gameplay zelf is zonder glitches. Red Menace 1 / Red Alert 1 - realtime strategiespel. Het begin van de Red Alert-lijn.

Verhaallijn.
"Wat als?" Het lijkt erop dat deze vraag sterk in de hoofden van de schrijvers van Westwood Studios is blijven steken. Fantasie is een gevaarlijk iets in "bekwame handen". Hoe zou de wereld er bijvoorbeeld uitzien als er geen Hitler was? Of wat zou Einstein doen als hij een tijdmachine zou uitvinden? Het antwoord is simpel: wereldoorlog!

1949 Als resultaat van tijdreizen slaagt Einstein erin Hitler te 'neutraliseren' en hem lang voor de oorlog uit de latere geschiedenis te wissen. Maar, zoals ze zeggen, "uit het vuur en in de koekenpan" - in de toekomst werd de plaats van de agressor ingenomen door de Unie van Socialistische Sovjetrepublieken, geleid door de vader van de naties, I. V. Stalin. Als gevolg hiervan viel de volledige macht van het binnenlandse militair-industriële complex op 'het weerloze Europa'. Dus, hoe "weerloos" het is, worden we uitgenodigd om erachter te komen door aan een van de twee kanten van het conflict te gaan staan. De plot is eenvoudig, maar de plot en de presentatie ervan in chique merkvideo-inzetstukken zullen niemand laten vervelen.

Gameplay.
De game verschilt niet in revolutionaire innovatie in vergelijking met zijn voorganger. De ontwikkelaars gingen op het "evolutionaire" pad van ontwikkeling. Wat in principe begrijpelijk is, want Red Alert was oorspronkelijk gepland als aanvulling op de oorspronkelijke C&C. Als gevolg hiervan is de vloot van "eenheden" merkbaar gegroeid. Onze tactische mogelijkheden zijn drastisch uitgebreid. Nu hebben we toegang tot de luchtvaart in al zijn glorie, de vloot (die voorheen bijna volledig afwezig was) en verschillende nieuwe "superwapens". De grootte van de kaarten en de aanwezigheid van water erop zijn meer dan verdubbeld.

Een wereldoorlog is iets vreselijks, niet twee of drie tanks komen samen op de slagvelden (zoals in het laatste deel), maar tientallen, en de uitkomst van dergelijke veldslagen is niet altijd voorspelbaar. Trouwens, de tanks zelf hebben hun primaat in de lijsten van de grondtroepen verder versterkt, de infanterie kan niet langer "op gelijke voet" met hen optreden. Maar zij zullen niet de enigen zijn die winnen. Artillerievoorbereiding, landing van zee- en luchtaanvallen, sabotageaanvallen achter vijandelijke linies, dodelijke luchtaanvallen, spionage - dit alles is in overvloed aanwezig in het spel! Het belangrijkste is om al deze rijkdom verstandig te kunnen gebruiken.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Rode Dreiging 1! That's incredible game, i will play it later...