Friday Night Funkin' Vs Tord

Friday Night Funkin' Vs Tord

Welkom op het podium van "Friday Night Funkin"! Vandaag zullen je rivalen een ongebruikelijk drietal zijn. Hun leider is een jongen genaamd Tord. Deze Noorse man daagde Boyfriend uit, niet eens vermoedend met wat voor gevaarlijke vijand hij zou concurreren. En als hij wist dat achter Boyfriend zo'n stoere speler als jij staat, dan is het onwaarschijnlijk dat Tord zo'n parvenu zou zijn geweest! Maar nu laten we hem zien!

Hoe te spelen?

In het spel "Friday Night Funkin' Vs Tord" vind je twee spelmodi - verhaal en vrij spel. In de verhaalmodus moet Boyfriend om de beurt tegen alle vijanden vechten. Elk niveau bestaat uit verschillende liedjes, die je om de beurt zingt.

Maar in de gratis speelmodus kun je elk nummer en elke tegenstander kiezen. Er zijn nog twee pestkoppen in Tords bende. Hun namen zijn Tom en Edd. Deze jongens, zoals Tord, zullen na het grote muzikale duel hun gevaarlijke vorm aannemen en wraak willen nemen. Tord zal aan het roer van een enorme robot zitten, Tom zal in een demon veranderen en Ed zal een superschurkenkostuum aantrekken en groter worden. Maar dat zal de bende niet helpen een stoere gamer zoals jij te verslaan! Behendige vingers en razendsnelle reacties maken je de legende van "Friday Night Funkin". Geniet van je spel en veel succes!

Html 5
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Friday Night Funkin' Vs Tord! That's incredible game, i will play it later...