Friday Night Funkin' HD

Html 5
Friday Night Funkin' HD

Deel met je vrienden:

Welkom bij Friday Night Funkin' HD! We zijn blij om u een van de coolste en hoogste kwaliteit mods te presenteren. Hier ontmoet je oude bekenden en zing je de bekende hits Friday Night Funkin mee. Het wordt leuk, parmantig en cool!

Het hoogtepunt van het spel is dat alle gebruikelijke karakters meer menselijke trekken hebben gekregen en meer zijn gaan lijken op de karakters van moderne tekenfilms. Dus, ben je klaar om de hele avond te rocken en te zingen? Strek dan je vingers en ga!

Hoe te spelen?

De game heeft twee modi: verhaal en vrij spel. In het verhaal vecht je beurtelings in muzikale duels met de helden van drie weken. Allereerst moet je een beetje trainen om te kunnen concurreren met je vijanden. In de gratis speelmodus kun je het opnemen tegen elke tegenstander, ongeacht de volgorde. Je rivalen in muzikale gevechten zullen de slimste en meest memorabele helden zijn: Daddy Direrest, Skid and Pump, Lemon Demon en Pico.

Probeer je muzikale talent maximaal uit te persen om alle vijanden te verslaan en nummer één te worden in de FNF-scene! Geniet van je spel en veel succes!

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Friday Night Funkin' HD! That's incredible game, i will play it later...