Friday Night Funkin' (week 7 included)

Html 5
Friday Night Funkin' (week 7 included)
Friday Night Funkin' (week 7 included)

Deel met je vrienden:

19-04-2021 UPDATE: De laatste week (7 WEEK) is toegevoegd aan het originele spel. In de afgelopen week kun je nieuwe nummers krijgen zoals UGH, GUNS, STRESS;
De hoofdpersoon zal TANKMAN zijn.

Friday Night Funkin is een spel waarin je ons moet laten zien hoe goed je kunt dansen in een club, in een discotheek, waar je wordt uitgedaagd door de vader van het meisje dat naar je kijkt.

Let op: het spel duurt lang om te laden, soms door een zware belasting van de server, soms is het niet helemaal af, en het vereist veel middelen !!!! Sluit alle onnodige op de pc, tabbladen in de browser en wacht even tijdens het laden! ALS HET NIET HELPT - HERSTEL DE PAGINA!!! Zelfs op de pagina voor het downloaden van nummers

Je doel is om ons te bewijzen dat je beter kunt dansen dan de vader van het meisje, zodat je zijn dochter kunt uitnodigen om in de stad te dansen.

Om perfect te dansen, moet je de pijlen op je toetsenbord gebruiken en de juiste bewegingen maken precies wanneer dat nodig is.

Om als een pro te dansen, moet je letten op de gekleurde pijlen die tijdens het spel verschijnen, en wanneer de gekleurde pijl de bovenste markeringen bereikt, moet je op de bijbehorende pijl klikken.

Als je op het eerste niveau van het spel de enige bent met het meisje dat je probeert te imponeren tijdens de dans, dan zal op het tweede niveau naast je de vader van het meisje zijn, die, net als de duivel, groot en eng is . monster.

Zelfs als het spel je in een moeilijke positie brengt, want op het moment dat je de duivel ziet, je begint te trillen en je knieën bewegen, moet je ons bewijzen dat je indruk op zijn dochter hebt gemaakt, zodat je wilt dansen. In het volgende niveau van het spel pak je een microfoon en probeer je allerlei soorten liedjes te zingen, van rock, dans, R&B en meer.

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Friday Night Funkin' (week 7 included)! That's incredible game, i will play it later...