Friday Night Funkin' V.S. Flexy

Friday Night Funkin' V.S. Flexy

Vrijdagavond Funkin' V.S. Flexy - Dans weg met een unieke tegenstander!

Doe mee aan de nieuwste ritmische rap-uitdaging op PlayMiniGames, waar je beats tegen Flexy matcht! Dit eigenaardige personage, met lange witte benen en een gezicht bovenop zijn lichaam, geeft een frisse draai aan de Friday Night Funkin'-wereld. Flexy beweert misschien dat hij roestig is, maar laat je niet misleiden. Deze confrontatie staat op het punt onvergetelijk te worden!

Waarom deze strijd opvalt:

 1. Unieke tegenstander: Flexy heeft, in tegenstelling tot elk ander personage, een belichaamd gezicht op zijn lichaam in hiphopstijl. Dit ontwerp alleen al is genoeg om ieders aandacht te trekken!
 2. Intrigerende dialoog: voordat je in de muzikale confrontatie duikt, word je getrakteerd op een beetje geklets tussen BF (Boyfriend) en Flexy. Het zet het toneel en vergroot de opwinding voor wat komen gaat.
 3. Frisse beats: met nummers als Noche, Desierto en Globetrotter, gemaakt door Echolocated en lizzellz, staat je een ritmische traktatie te wachten. Elk nummer biedt een nieuwe smaak aan het FNF-universum.

Spelinstructies:

Eenvoudig en toch uitdagend! De sleutel is om in het ritme te blijven. Terwijl de pijlsymbolen op het scherm zweven en uitgelijnd zijn met het overeenkomstige silhouet, tikt u onmiddellijk op de betreffende pijltoets op uw toetsenbord. Blijf synchroon, zorg voor de beats en dans Flexy te slim af!

Ontwikkelaarscredits:

 • Ninjamuffin99: het programmeergenie achter FNF.
 • PhantomArcade 3K & Evilsk8r: de artistieke talenten die de visuele esthetiek van het spel leveren.
 • Kawai Sprite: De muzikale maestro die verantwoordelijk is voor de iconische beats van FNF.
 • Mod Creator: Phykro: De fantasierijke geest achter deze unieke mod die Flexy en de nieuwe nummers introduceert.

Conclusie:

Vrijdagavond Funkin' V.S. Flexy presenteert een nieuwe uitdaging voor FNF-liefhebbers. Van Flexy's eigenaardige ontwerp tot de nieuwe nummers, deze mod belooft een boeiende ervaring. Dus bereid je voor, kom in het ritme en laat Flexy je onverslaanbare dansmoves zien!

Windows
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Friday Night Funkin' V.S. Flexy! That's incredible game, i will play it later...