Friday Night Funkin': Martian Mixtape (vs Xigmund)

Friday Night Funkin': Martian Mixtape (vs Xigmund)

Stap in het kosmische ritme van "Friday Night Funkin': Martian Mixtape (vs Xigmund)" 🌌🎤🎮
"Friday Night Funkin': Martian Mixtape (vs Xigmund)" is een spannende toevoeging aan het steeds groter wordende universum van Friday Night Funkin' (FNF) mods. Deze mod neemt spelers mee op een interstellaire muzikale reis, met een unieke ontmoeting met een buitenaards wezen genaamd Xigmund. Laten we de kosmische avonturen van Vriend en Vriendin in deze mod verkennen, de uitdagende nieuwe nummers en de gameplay-mechanismen die er een geweldige ervaring van maken.

De galactische ontmoeting in "FNF: Martian Mixtape" 🚀
In deze mod ervaren spelers een boeiend verhaal:

 • Verhaallijn: Vriend en vriendin ontmoeten, terwijl ze genieten van een rustige wandeling in het bos, de marsman Xigmund nadat ze een luide knal hebben gehoord.
 • Alien Rap Battle: Xigmund, geïntrigeerd door Boyfriend, daagt hem uit voor een rapbattle, wat leidt tot een epische muzikale confrontatie.

Uitdagende nieuwe nummers en gameplay 🎵
"FNF: Martian Mixtape (vs Xigmund)" legt de lat hoger met nieuwe nummers en uitdagingen:

 • Nieuwe nummers: Spelers dansen op vier nieuwe nummers: "Probed", "Lazerz", "Brainfuck" en "Annihilation LOL."
 • Moeilijkheidsgraad verhogen: elk nummer biedt een steeds moeilijkere ritme-uitdaging, waarbij de vaardigheden en timing van de speler op de proef worden gesteld.

Mod-ontwikkelaars en bijdragers 🧑‍💻
Deze buitenaardse modificatie is mogelijk gemaakt door een getalenteerd team:

 • Mod Team: Programmering, kunst en grafieken door HThagomizer, muziekcomposities door kevenandsoki en Commander Cello, en aanvullende bijdragen van Baqlyin, Junkgle en Crow at a Computer.
 • Originele FNF-credits: programmering door ninjamuffin99, kunst door PhantomArcade 3K en Evilsk8r, en muziek door Kawai Sprite.

Hoe speel je "FNF: Martian Mixtape" 🕹️
Deelnemen aan de mod is zowel leuk als uitdagend:

 • Besturingsschema: Gebruik de pijltjestoetsen om het ritme en de beats van de nummers op elkaar af te stemmen.

Conclusie
"Friday Night Funkin': Martian Mixtape (vs Xigmund)" biedt FNF-fans een uniek en opwindend muzikaal avontuur tegen een achtergrond van interstellaire intriges. Of je nu een doorgewinterde FNF-speler bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, deze mod belooft een kosmische reis vol ritme, plezier en buitenaardse beats. 🌌🎤🎮

Duik in het galactische ritme van "FNF: Martian Mixtape" en deel je ervaringen. Kun jij de beats bijhouden en de marsman Xigmund verslaan? Laten we op die pijlen schieten en erachter komen! 🌟🕺

 
Html 5
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Friday Night Funkin': Martian Mixtape (vs Xigmund)! That's incredible game, i will play it later...