FNF vs B-Side Hypno Lullaby Mod

Html 5
FNF vs B-Side Hypno Lullaby Mod

Deel met je vrienden:

Als u een frequente bezoeker bent van onze Friday Night Funkin Games Online-categorie, weet u zeker dat een van de mods die de grootste indruk onlangs heeft gemaakt, een hypno-slaapliedje is, en nu zijn we verheugd om te delen met elk van jullie B -Side-versie, met remixed tracks, nieuwe grafische afbeeldingen en sprites, en een hele nieuwe frisse ervaring.

Of u ervoor kiest om te spelen in de verhaalmodus of de vrije afspeelmodus, de manier om te winnen blijft hetzelfde, en het is door het einde van de nummers te bereiken, die u doet door al hun notities te spelen volgens de grafieken.

Dit betekent dat wanneer u pijlsymbolen ziet zweven en matchen boven het hoofd van BF, op hetzelfde moment moet u op de identieke pijltjestoetsen drukken. Pas op dat je het niet te vaak te missen hebt, of je verliest uiteindelijk.

Raak de spatiebalk wanneer de pendulum-meter het laagst is om de hypnose aan de gang te houden en druk op de toetsen wanneer de speciale symbolen verschijnen, degenen die het meest lijken op hen. Veel geluk, geniet ervan!

Mod credits:

  • Zardy7898: Mod Creator
  • Ty20music: veiligheid-lullaby remix
  • Schaduwen: Recolors and Charts
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow FNF vs B-Side Hypno Lullaby Mod! That's incredible game, i will play it later...