FNF: Sonic.Exe and Majin Sonic sings "Too Slow"

FNF: Sonic.Exe and Majin Sonic sings "Too Slow"

De mod "FNF: Sonic.Exe en Majin Sonic sings ‘Too Slow’" is een opwindende toevoeging aan het Friday Night Funkin' (FNF) universum. Deze mod brengt twee versies van het iconische Sega-personage Sonic the Hedgehog – Sonic.Exe en Majin Sonic – samen in een muzikale strijd die zowel spannend als uitdagend is. Laten we eens kijken naar de details van dit muzikale duel met sonische snelheid.

Het duel: Sonic.Exe versus Majin Sonic 🌀
Deze FNF-mod biedt een uitzonderlijke ervaring:

 • Unieke samenwerking: Sonic.Exe en Majin Sonic komen samen om het dynamische nummer ‘Too Slow’ te zingen.
 • Single Song Challenge: De mod bevat één intens nummer waarbij spelers het ritme en de beats moeten matchen om te winnen.

Gameplay: ritme en timing 🕹️
De gameplay-mechanica volgt het geliefde FNF-formaat:

 • Opmerking Matching: Spelers moeten naar de pijlsymbolen boven hun Sonic-personage kijken en op het juiste moment op de bijbehorende pijltjestoetsen drukken.
 • Voltooiing van het nummer: het doel is om het ritme bij te houden en het nummer succesvol af te ronden.
 • Nauwkeurigheid is belangrijk: als u te veel noten achter elkaar mist, kan dit tot verlies leiden, dus precisie en timing zijn van cruciaal belang.

Ontwikkelaars en mod-bijdragers 🧑‍💻
Deze mod met Sonic-thema is het resultaat van gezamenlijke creativiteit:

 • Origineel FNF-team: programmering door ninjamuffin99, kunst door PhantomArcade 3K en Evilsk8r, en muziek door Kawai Sprite.
 • Mod Creators: De mod bevat bijdragen van ZooFarr, die de cover maakte, en Sussygod523, die Majin Sonic speelbaar maakte.

Hoe speel je "FNF: Sonic.Exe en Majin Sonic zingt 'Too Slow'" 🎮
Deelnemen aan deze mod is eenvoudig:

 • Controleschema: Gebruik eenvoudigweg de pijltjestoetsen op uw toetsenbord om de noten overeen te laten komen met de aanwijzingen op het scherm.

Conclusie
"FNF: Sonic.Exe en Majin Sonic zingt 'Too Slow'" is een must voor fans van Sonic the Hedgehog en FNF. Het combineert de snelle actie van Sonic met de ritmische uitdagingen van FNF, waardoor een unieke en vermakelijke game-ervaring ontstaat. 🎤🎮

Duik in dit supersnelle muzikale duel en deel je ervaringen. Kun jij Sonic.Exe en Majin Sonic bijhouden in deze opwindende FNF-mod? Laten we de beats raken en erachter komen! 🌟🕺

 
Html 5
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow FNF: Sonic.Exe and Majin Sonic sings "Too Slow"! That's incredible game, i will play it later...