The Oregon Trail
The Oregon Trail
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

The Oregon Trail

"The Oregon Trail" is meer dan alleen een spel; het is een kijkje in de uitdagingen en beproevingen waarmee pioniers in de 19e eeuw te maken kregen. Oorspronkelijk ontworpen als educatief hulpmiddel voor het Amerikaanse schoolcurriculum in 1990 door MMC, diende het spel om studenten onder te dompelen in de harde realiteit van het leven in deze tijd.

Beginnen aan de reis:
Als speler stap je in de schoenen van een wagenleider die een groep kolonisten van Independence, Missouri, naar de vruchtbare gronden van Willamette Valley in Oregon leidt. Deze verraderlijke reis omvat de historische Oregon Trail en beslaat uitgestrekte landschappen vol onvoorspelbare uitdagingen.

Geconfronteerd met de gevaren van het pad:
Navigeren over de Oregon Trail is niet voor angsthazen. Het pad is beladen met:

 • Raging Rivers: het oversteken hiervan kan gevaarlijk zijn, en één verkeerde beslissing kan tot een ramp leiden.
 • Dodelijke ziekten: Van dysenterie tot cholera, ziekten zijn wijdverbreid en zonder de juiste zorg kunnen ze dodelijk zijn.
 • Jagen om te overleven: om je gezelschap gevoed te houden, moet je op voedsel jagen. Met beperkte munitie telt elk schot.
 • Onverwachte gevaren: de dood loert om elke hoek. Of het nu gaat om de onvoorspelbare wilde dieren, ongunstige weersomstandigheden of zelfs om uw trouwe stieren, het gevaar is alomtegenwoordig.

Nalatenschap van The Oregon Trail: Hoewel het oorspronkelijke doel educatief was, maakten de meeslepende gameplay en realistische uitdagingen van de game het tot een favoriet buiten het klaslokaal. Het leerde niet alleen geschiedenis, maar ook strategisch denken, plannen en besluitvorming.

Kortom, "The Oregon Trail" is een bewijs van de ontembare geest van de pioniers. Het dient als herinnering aan de uitdagingen waarmee we te maken krijgen, de offers die zijn gebracht en het meedogenloze streven naar een beter leven in het grote Amerikaanse Westen.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow The Oregon Trail! That's incredible game, i will play it later...