Amazone-pad
Amazone-pad
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Amazone-pad

The Amazon Trail is het tweede spel uit de culturele en educatieve serie "tropes" van het bedrijf MECC uit de Amerikaanse staat Minnesota, uitgebracht na de volgende variant van "The Oregon Trail" in 1993 voor DOS en Macintosh, en een jaar later - voor Windows 3.1, tegelijkertijd in diskette- en cd-versies. Het is de laatste editie in de herhaalde replicatie die volgde in de tweede helft van de jaren negentig, waarin Windows 95 werd toegevoegd aan de twee genoemde platforms, en blijft vandaag de beroemdste incarnatie van The Amazon Trail. Het origineel van dit verhaal verdient echter de aandacht.

We merken meteen de belangrijkste verschillen op met de genoemde en lange tijd op onze website geplaatste Windows-versie: in de eerste editie van 1993 wachten we voornamelijk op afbeeldingen met een resolutie van 320x200, en alleen het fotoalbum en de gids worden gepresenteerd in een gigantisch formaat van 640x480. Desalniettemin zien sms-berichten er hier net zo goed uit, zo niet zelfs iets beter, omdat ze worden geserveerd in eenvoudige en grote witte rechthoekige lijnen zonder de ronde "bubbel" -stijl die inherent is aan latere versies. Voice acting is natuurlijk zo goed als afwezig - met uitzondering van de kopjes van artikelen in het gidswoordenboek, die desgewenst altijd door de omroeper kunnen worden beluisterd door op een speciaal icoon hieronder te klikken - echter rekening houdend met de feit dat de rollen van de personages die de Amazone-kusten bewonen geenszins uitgevoerde professionele acteurs waren, en MECC-medewerkers, de stilte van de acteurs in de DOS-incarnatie kan niet als een speciaal nadeel worden beschouwd.

Maar de landschappen (gebaseerd op echte foto's gemaakt in 1992) zien er naar verwachting minder gedetailleerd uit, wat het meest voelbaar is bij het vastleggen van zeldzame planten en dieren in dichte regenwouden. Maar al op de rivier zelf reageert de besturing van onze boot in zijn oorspronkelijke vorm, zij het een beetje, op de een of andere manier iets meer, en verschillende obstakels zien er veel realistischer uit: meestal valkuilen en draaikolken in plaats van verdacht veel tegemoetkomende schepen in de Windows-versie .

 
Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Amazone-pad! That's incredible game, i will play it later...