Spoorwegbouw
Spoorwegbouw
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Spoorwegbouw

Het goede oude spel 'Bouw van de spoorlijn'. Hier kun je het spel Shortline Dos gratis online spelen.

Shortline on Dos-game is in 1992 gemaakt door programmeur Andrey Snegov en uitgebracht door Doka voor een bepaalde buitenlandse klant. Dit verklaart waarom het spel volledig in het Engels is.

De grootte van het spel is ongeveer 350 kilobytes - 150.000 duizend keer kleiner dan The Witcher 3, en ze klom gemakkelijk op een diskette.

De belangrijkste betekenis van het spel Shortline is het beheer van de spoorlijn in de 19-20e eeuw. U moet eerst de aanleg van spoorlijnen plannen. Rekening houdend met het feit dat er tussen het begin van het spel slechts 2 steden zijn waartussen de treinen gedwongen worden, maar tegen het einde van het spel worden het er 6. Bovendien worden de treinen moderner en sneller. Daarnaast moet je rekening houden met het terrein. Toest om een tak te bouwen waar bomen staan, is duurder. Hoewel het belangrijkste wat je in het spel moet doen, om niet failliet te gaan, de trein op tijd start in de juiste kleuren van de stad. Tegelijkertijd moet je ervoor zorgen dat de trein niet kan rijden, we kunnen het verkeer alleen tegenhouden met behulp van verkeerslichten of de trein de goede kant op sturen met behulp van de pijlen. Bouw vakkundig vorken, train svetlofory en laat de treinen niet met elkaar botsen! Omdat je reparateurs moet bellen!

Er zijn ook onbeheerde knipperende treinen. Deze treinen ontploffen als ze niet wijken voor de pijlen. Wees voorzichtig met ze!

Ook zullen de treinen in de loop van de tijd worden geüpgraded. Ga bijvoorbeeld eerst alleen naar locomotieven. En aan het einde van het spel zie je treinen en zelfs moderne hogesnelheidstreinen. Ze bewegen veel sneller.

Tijdens het spel kun je saven, maar na elke save van één stad blijft er een extra compositie achter, dus dat zal vaak niet lukken.

Trouwens, na ongelukken verlies je inkomsten uit twee treinen en brengen ze je een boete in rekening. En ook op de plaats van botsing van twee treinen wordt een noodgedeelte van de weg gevormd, dat alleen door een reparateur kan worden gerepareerd, waarvan de oproep ook niet gratis is.

Bediening: gedaan met de muis. De linkerknop - om de vorm van de ingebouwde rail te veranderen, de rechterknop - om rails te bouwen. Links + Rechts samen - schakel de spoorbouwmodus naar de schakelmodus van verkeerslichten, bel de reparateur, etc.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Spoorwegbouw! That's incredible game, i will play it later...