X-COM: UFO Defense (UFO: Enemy Unknown)
X-COM: UFO Defense (UFO: Enemy Unknown)
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

X-COM: UFO Defense (UFO: Enemy Unknown)

Hier kun je X-COM: UFO Defense (UFO: Enemy Unknown) online spelen.

Volgens het scenario kwamen vertegenwoordigers van de economisch meest ontwikkelde landen van de wereld op 12 december 1998 bijeen op een geheime bijeenkomst in Genève. Op de agenda van de bijeenkomst stond één vraag: de oprichting van een internationale eenheid om de buitenaardse dreiging te bestrijden.

Vanaf begin 1998 begonnen er met angstaanjagende consistentie bewijzen te verschijnen dat UFO’s het luchtruim van de aarde binnendringen. Geruchten over onmenselijke experimenten met mensen veroorzaakten sociale hysterie, wat de situatie verder verergerde.

Regeringen van verschillende landen probeerden het buitenaardse probleem op eigen kracht op te lossen, maar het werd duidelijk dat dit een wereldwijd probleem was. Er werd besloten om een internationale speciale organisatie op te richten om de buitenaardse dreiging te bestrijden (X-Com - Extraterrestrial Combat Unit), die toegang zal hebben tot de nieuwste ontwikkelingen, de beste piloten, soldaten, onderzoekers en ingenieurs van de aarde.
Leid deze organisatie en jou, beste speler.

X-COM is een legendarisch spel dat het begin markeerde van een reeks games. Veel fans zijn ervan overtuigd dat het eerste deel van de serie het meest succesvolle van allemaal is. Het heeft zeer mooie graphics, zelfs zonder leeftijdskortingen en geweldige gameplay.

Het spelproces bestaat uit twee delen. De eerste is het strategische beheer van X-Com-bases, de toewijzing van onderzoek en productie, en de besluitvorming om de buitenaardse indringers tegen te gaan. Als X-Com er niet op tijd in slaagt de aanvallen van de buitenaardse wezens af te weren, kan een deel van de landen de diensten van de organisatie weigeren, de financiering blokkeren en het pact met de buitenaardse wezens ondertekenen. Als er veel van zulke afvalligen zijn – Game Over – zullen de buitenaardse wezens de aarde overspoelen.

Deel 2 begint wanneer je buitenaardse wezens probeert op te leggen (of wanneer je probeert terug te keren) grondgevechten in de tactische modus. De speler bestuurt zijn soldaten in de turn-based modus en probeert succes te behalen (de explosie van de buitenaardse basis, de verovering van "tongen", UFO's en buitenaardse artefacten).

Als je X-COM: UFO Defense (UFO: Enemy Unknown) nog niet hebt gespeeld, heb je nu een geweldige kans om het te doen.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow X-COM: UFO Defense (UFO: Enemy Unknown)! That's incredible game, i will play it later...