Wonderveld met matten
Wonderveld met matten
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Wonderveld met matten

'Wonderveld met matten' presenteert een onconventionele kijk op de klassieke tv-spelshow 'Field of Miracles', bekend om zijn gelijkenis met de westerse spelshow 'Wheel of Fortune'. Deze specifieke versie van het spel, gemaakt door programmeur Bashurov, valt op door zijn ongecensureerde inhoud en biedt een aparte en potentieel gedurfde game-ervaring.

Belangrijkste spelkenmerken:

 1. Ongecensureerde taal: Het spel onderscheidt zich door het gebrek aan censuur, wat zou kunnen betekenen dat godslastering of ander volwassen taalgebruik in de dialoog en interacties wordt opgenomen.
 2. Veranderde gastheerpersoon: de gastheer, die doorgaans wordt afgeschilderd als beleefd en politiek correct, wordt anders weergegeven en vertoont mogelijk een meer brutale of controversiële persoonlijkheid.
 3. Klassieke gameplay met een twist: Hoewel de basismechanismen van de gameplay waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met het traditionele 'Field of Miracles', kan de toevoeging van ongecensureerde inhoud een nieuwe laag interesse of humor toevoegen voor een volwassen publiek.

Spelerervaring:

 • Voor degenen die bekend zijn met "Field of Miracles" of "Wheel of Fortune", zullen de gameplay-mechanismen herkenbaar zijn. De ongefilterde inhoud kan echter een nieuwe, misschien meer provocerende ervaring bieden.
 • De game zou een volwassen publiek kunnen aanspreken dat een meer onvoorwaardelijke en potentieel humoristische kijk op een klassiek spelshowformaat kan waarderen.

Belangrijke overwegingen:

 • Geschiktheid voor publiek: Gezien het ongecensureerde karakter en het potentiële gebruik van godslastering of taal voor volwassenen, is dit spel mogelijk niet geschikt voor jongere spelers. Het is belangrijk dat spelers zich bewust zijn van de volwassen inhoud van het spel.
 • Culturele context: De unieke aanpak en humor van het spel zouden meer weerklank kunnen vinden in culturen waar 'Field of Miracles' een bekende show is en het publiek bekend is met de traditionele weergave ervan.

Conclusie:

"Field of Miracles with bad Words" biedt een gedurfde en onconventionele draai aan een geliefd spelshowformat. Het biedt een alternatief voor diegenen die op zoek zijn naar een meer ongeremde en potentieel humoristische game-ervaring. De geschiktheid ervan voor een specifiek publiek en de aantrekkingskracht van de ongecensureerde inhoud zullen echter variëren op basis van individuele voorkeuren en culturele context.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Wonderveld met matten! That's incredible game, i will play it later...