Veld van dromen
Veld van dromen
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Veld van dromen

Field of Miracles: Nostalgie naar de jaren 90

Herinner je je avonden voor het tv-scherm, wachtend tot de glimlachende Leonid Yakubovich en zijn magische trommel verschijnen? In de jaren negentig werd het "Veld van Wonderen" een echt cultureel fenomeen dat de harten van veel Russen veroverde. Maar wat als u deelnemer aan deze show zou kunnen worden zonder uw huis te verlaten? Vadim Bashurov presenteerde spelers een computerversie van deze populaire televisieshow, en het was iets!

De belangrijkste charme van het spel was de sfeer en details. Sectoren “Prijs”, “Sla een beurt over”, evenals de mogelijkheid om te kiezen tussen een grote som geld en een grappige prijs, bijvoorbeeld een stel bagels. Dit alles maakte de gameplay onvoorspelbaar en leuk.

Een ander hoogtepunt van het spel was de aanwezigheid van stripfiguren als tegenstanders. De ontmoeting met Winnie de Poeh of Bagheera als tegenstanders was onverwacht en grappig. Dit voegde lichtheid en vriendelijkheid toe aan het spel, en benadrukte ook een humoristische benadering van de gameplay.

De besturing in het spel is intuïtief en het op Wolfenstein 3D geïnspireerde ontwerp gaf een bijzondere sfeer. En hoewel het spel niet de pretentie had diepgaand te leren of complexe strategieën te bieden, was het doel ervan om te entertainen en vreugde te schenken. En hierin wist Vadim Bashurov de top te bereiken.

Als gevolg hiervan is "Field of Miracles" in de computerversie een prachtige herinnering aan de tijd dat games eenvoudig waren, maar niet minder spannend. Dit is een kostbaar stukje nostalgie waarmee je even kunt terugkeren naar de zorgeloze dagen van je kindertijd en jeugd, toen de hele wereld vol verwondering en mogelijkheden leek.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Veld van dromen! That's incredible game, i will play it later...