Wolfenstein 3D: Project Eisenritter
Wolfenstein 3D: Project Eisenritter
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Wolfenstein 3D: Project Eisenritter

"Wolfenstein 3D: Project Eisenritter" is een opmerkelijke wijziging (mod) van de klassieke first-person shooter "Wolfenstein 3D", die oorspronkelijk werd ontwikkeld door id Software en uitgebracht in 1992. Deze specifieke mod is gemaakt door Wolf Skevos-Jones (WSJ ), een erkend lid van de moddinggemeenschap "Wolfenstein 3D". Hier zijn enkele details over de mod op basis van de verstrekte informatie:

Kenmerken van Project Eisenritter:

 • 20 niveaus: De mod bevat 20 niveaus en biedt spelers een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe inhoud om te verkennen.
 • Heavily Coded EXE: Het was gebaseerd op de geregistreerde versie van "Wolfenstein 3D" en bevatte geavanceerde codering die veel nieuwe gameplay-elementen introduceerde.
 • Nieuwe gameplay-elementen: deze omvatten nieuwe vijanden, wapens, geanimeerde objecten en deurtypes, wat een nieuwe ervaring biedt voor fans van het originele spel.
 • Diverse muziek: De muziekselectie in de mod bevat nummers uit andere games buiten de serie "Wolfenstein 3D", zoals "Corridor 7", waardoor de sfeer wordt versterkt en elk niveau een uniek gevoel krijgt.
 • Gevarieerde omgevingen: De mod neemt spelers mee van een arctisch klimaat naar kastelen en laboratoria, met als hoogtepunt een uitdagende strijd tegen de eindbaas.
 • Beschikbaarheid van DOS: Vanaf de laatste update is de mod beschikbaar voor DOS, het besturingssysteem waarvoor "Wolfenstein 3D" oorspronkelijk was ontworpen.

Invloed en populariteit:

 • Bijval: Bij de release kreeg "Project Eisenritter" veel lof van de modding-gemeenschap en spelers vanwege de innovatieve functies en het boeiende levelontwerp.
 • Blijvende populariteit: De mod blijft populair onder diehard fans van "Wolfenstein 3D", wat duidt op zijn blijvende aantrekkingskracht en impact op de modding-scene.
 • Potentiële SDL-reboot: er is speculatie of hoop binnen de gemeenschap dat WSJ een SDL-versie van 'Project Eisenritter' zou kunnen maken, vergelijkbaar met de reboot die hij deed voor 'Castle Totenkopf SDL'. Dit zou de mod bijwerken zodat deze op moderne systemen kan worden uitgevoerd zonder dat een DOS-emulator nodig is.

Externe links:

De mod kan worden gedownload van The Wolfenstein 3D Vault en MediaFire, en er zijn recensies en discussies over op forums zoals DieHard Wolfers. Er zijn ook playthroughs en recensies beschikbaar op YouTube, waardoor potentiële spelers de mod in actie kunnen zien voordat ze deze downloaden en zelf proberen.

Mods als "Project Eisenritter" demonstreren de creativiteit en toewijding van de "Wolfenstein 3D"-gemeenschap, terwijl ze het spel meer dan twintig jaar na de oorspronkelijke release blijven uitbreiden en opnieuw vormgeven. Deze mods bieden niet alleen nieuwe ervaringen voor spelers, maar helpen ook de erfenis van klassieke games levend te houden.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Wolfenstein 3D: Project Eisenritter! That's incredible game, i will play it later...