Transport Tycoon Deluxe
Transport Tycoon Deluxe
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Transport Tycoon Deluxe

"Transport Tycoon Deluxe" is een klassiek bedrijfssimulatiespel, onderdeel van de "Transport Tycoon"-serie, ontwikkeld door Chris Sawyer en vaak geassocieerd met Sid Meier vanwege de vergelijkbare stijl en diepgang die te vinden is in de spellen van Meier. Het is echter belangrijk op te merken dat Sid Meier niet direct betrokken was bij de creatie van 'Transport Tycoon'.

Belangrijkste aspecten van het spel:

 1. Gameplay: Spelers nemen de rol aan van een manager van een transportbedrijf. Het doel is het bouwen en beheren van transportnetwerken, waaronder treinen, bussen, vrachtwagens, schepen en vliegtuigen, om passagiers en goederen door verschillende landschappen te vervoeren.
 2. Terrein en omgeving: De game biedt verschillende omgevingen, zoals Europa, Toyland, Zuid-Amerika en woestijnlandschappen, die elk unieke uitdagingen bieden.
 3. Economische strategie: Succes in het spel hangt af van efficiënt beheer van routes en middelen, waarbij de inkomsten uit tarieven en leveringscontracten in evenwicht worden gebracht met de kosten van het bouwen en onderhouden van infrastructuur.
 4. Transportvoertuigen: Er is een breed scala aan transportopties beschikbaar, van vroege stoomtreinen tot futuristische voertuigen zoals monorails.
 5. Verbeteringen in de Deluxe-versie: De Deluxe-versie voegt meer functies toe aan het originele spel, waaronder nieuwe typen voertuigen, verbeterde graphics met isometrische weergaven, extra landschapsthema's en een geavanceerde kaarteditor.
 6. Soundtrack: De game staat bekend om zijn door jazz beïnvloede soundtrack, die bijdraagt aan de meeslepende ervaring.
 7. Herspeelbaarheid: Met zijn complexe simulatiemechanismen en verschillende scenario's biedt "Transport Tycoon Deluxe" een hoge herspeelwaarde.

Vandaag spelen:

 • Browserversie: Moderne aanpassingen en emulaties maken het mogelijk om "Transport Tycoon Deluxe" rechtstreeks in een webbrowser te spelen, waardoor dit klassieke spel naar een hedendaags publiek wordt gebracht zonder de noodzaak van oude hardware of ingewikkelde opstellingen.

"Transport Tycoon Deluxe" blijft een geliefde titel onder fans van simulatie- en strategiespellen, bekend om zijn diepgaande gameplay en het strategische denkvermogen dat daarvoor nodig is. Het legde de basis voor veel toekomstige transport- en bedrijfssimulatiespellen.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Transport Tycoon Deluxe! That's incredible game, i will play it later...