Toca Life World
Toca Life World

Toca Life World

Toca Boca en alle vrienden die je in deze geweldige serie hebt ontmoet, nodigen je nu uit voor Life World, een spel over het bouwen van je eigen verhalen, het verkennen en ontdekken van nieuwe mensen, plaatsen en activiteiten, waarbij dit briljante spel de verbeelding en de creativiteit van alle kinderen die nu veel plezier zullen beleven aan dit geweldige spel!

Verken nu de wereld van Toca Boca!

De game speelt zich af in de fictieve setting die bekend staat als Bop City, die in totaal acht geweldige locaties heeft die je kunt bezoeken en ontdekken, waar je je eigen appartement hebt, je naar het park kunt gaan, naar de kapper kunt gaan, eten kunt bij de food court, en al het andere dat je in je verhaal wilt opnemen.

Je kunt je eigen personages bouwen en ze vervolgens op nieuwe locaties en situaties plaatsen, en nieuwe activiteiten en verhaallijnen creëren voor hun leven, aangezien je je eigen baas bent! Gebruik de muis om te communiceren met de wereld om je heen, en kijk welke nieuwe verrassingen je krijgt, met wekelijks nieuwe, dus check het spel zo vaak als je kunt.

De mogelijkheden zijn echt eindeloos, dus we hopen je nu deze wereld te zien betreden, je eigen verhalen en personages te bouwen en dan meer games met Toca Boca op onze website te bekijken, je zult er ook veel van houden, zeker !

MMO
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Toca Life World! That's incredible game, i will play it later...