Left to Survive

MMO
Left to Survive
Left to Survive

Deel met je vrienden:

Pak je wapens, het zal al je moed vergen om te overleven in de meedogenloze actieshooter Left to Survive.

Gevaar is overal. Overleef zombiegevechten met geweren, granaten, jachtgeweren en al het andere dat je in je arsenaal kunt vinden. Alleen op deze manier geef je jezelf een veilige haven en red je andere overlevenden. Bouw een kamp waarin je jezelf gemakkelijker kunt verdedigen tegen oprukkende vijanden. Stap in een helikopter om vijandelijke bases te vernietigen en profiteer van middelen. Vecht tegen andere spelers in single- en teammultiplayer-toernooien.

Dood hordes zombies. Red verloren overlevenden en bevrijd door zombies geteisterde gebieden met behulp van een arsenaal aan wapens met oorverdovende vuurkracht.

Vernietig bases vanuit een helikopter. Stap in de helikopter en laat een spervuur ​​van granaten los op de vijandelijke basis om zijn middelen toe te eigenen.

Intense PvP-gevechten. Denk je dat zombies dodelijk zijn? Test je overlevingsvaardigheden in enkele of 2v2-gevechten met andere spelers.

Daag zombiebazen uit. Verdedig je tegen zombies die kunnen springen, spuwen, politie-uniformen dragen of exploderen, waarbij giftig gas vrijkomt.

Bouw en rust je basis uit. Bouw, rust uit en verdedig je kamp tegen zombies en vijandige facties. Vind andere overlevenden, verzamel materialen en werk samen met gelijkgestemde mensen om te overleven in een post-apocalyptische wereld.

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Left to Survive! That's incredible game, i will play it later...