Kirandia 3
Kirandia 3
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Kirandia 3

The Legend of Kyrandia: Malcolm's Revenge voltooide een prachtige reeks speurtochten over een fantastisch land dat moeilijke tijden had meegemaakt, maar zoals je je herinnert altijd won, en Kyrandia bestond in relatieve vrede en rust tot de volgende reeks problemen. In het eerste deel hebben we de magische landen gered van de wrede aanvallen van de koninklijke nar Malcolm, en in het tweede deel hebben we samen met de jonge tovenares hun volledige verdwijning voorkomen.

Op dit moment fungeerde dezelfde nar die de rol speelde van een kwaadaardig genie in The Legend of Kyrandia, Book One, als de hoofdpersoon. Als resultaat van een magisch duel met prins Brandon werd Malcolm in een stenen beeld veranderd en wegens nutteloosheid op een stortplaats gegooid. Eenmaal in het beeld sloeg de bliksem in, waardoor de nar tot leven kwam. Op zo'n wonderbaarlijke manier bevrijd van de betovering, zette onze held onmiddellijk voet aan de grond. Het is waar dat hij nu niet alleen wraak wil nemen op zijn overtreders, maar ook de bestaande mythe wil verdrijven dat hij de moordenaar is van de voormalige koning en koningin. Gewapend met een narrenstaf, met twee adviseurs in de vorm van een slecht en goed karakter, geïmproviseerde middelen verzamelend op de stortplaats in de vorm van scherpe spijkers en flesfragmenten (en hoe kun je anders zijn onenigheid uiten over de gedwongen arrestatie in het paleis dumpen, alsof hij de vlaggen van de kasteelpoort niet afsnijdt, spijkers prikt in tegemoetkomende voorbijgangers en andere onaangename trucs regelt voor de mensen om hem heen? Malcolm zal op zoek gaan naar een manier om te ontsnappen uit Kyrandia, die door hem gehaat wordt, om plannen te maken in de verte de tactiek van het 'dwazenoffensief'.

Het derde deel was anders. Maar dit betekent helemaal niet dat het vervolg de charme van de eerste twee games van de serie heeft verloren - het is gewoon een nieuw verhaal, verteld op een iets andere manier. Grafisch is het spel aanzienlijk veranderd. De inventaris is teruggekeerd naar het uiterlijk dat we in Boek Eén zagen. Het is waar dat er iets nieuws is toegevoegd - nu verdient Malcolm punten voor elke slechte daad (en hij zal er natuurlijk met al zijn kracht naar streven om het vermogen om anderen te irriteren te maximaliseren), en in dialogen kan hij liegen, de waarheid vertellen of blijf in een neutrale positie in het gesprek. De twee kanten van Malcolms controversiële karakter – de goede en de slechte – zullen tegen het einde van het spel gelijktijdig verschijnen, en dan wordt de speler gevraagd een keuze te maken, die respectievelijk de finale zelf zal beïnvloeden – of het verhaal eindigt succesvol of verliest iemand. .

Het bewonderen van de bekende en geliefde uitzichten van Kyrandia in dit deel zal niet werken - sinds de laatste avonturen is alles veranderd; je kunt alleen oude vrienden ontmoeten... die op Malcolm oh zo boos zijn. Er zal geen warm welkom zijn, geen vriendelijk gebabbel over de afgelopen dagen, maar je vindt er wel een enorme hoeveelheid humor, komische situaties, niet-triviaal gebruik van de meest voorkomende - op het eerste gezicht - voorwerpen en heel veel nieuwe kennissen - van vrij gewoon tot heel onverwacht. Dus als je een liefhebber bent van grappen maken en lachen - zet een clownspet op en neem een speciale clownsstok in je handen - alle andere serieuze zaken zullen wachten, want je hebt een unieke kans om er volledig uit te komen!

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Kirandia 3! That's incredible game, i will play it later...