Gekleurde lijnen
Gekleurde lijnen
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Gekleurde lijnen

"Color Lines" - alleen al de vermelding van dit spel roept herinneringen op aan eenvoudiger tijden. Of je het nu kende als het favoriete tijdverdrijf van secretaresses of je grootmoeder haar bewegingen minutieus zag plannen, dit spel heeft een speciaal plekje in vele harten.

Basisprincipes van gameplay:
Het uitgangspunt is gebaseerd op een 9x9-raster en is eenvoudig maar uitdagend. Beginnend met vijf ballen op het bord en drie nieuwe die na elke zet verschijnen, is het doel om vijf of meer ballen van dezelfde kleur horizontaal, verticaal of diagonaal uit te lijnen. Als je dit met succes doet, verdwijnt de lijn, worden er punten toegekend en wordt er ruimte gemaakt voor meer zetten.

Een Russische klassieker: Lines, afkomstig uit Rusland, is uitgegroeid tot een van de opvallende games van zijn tijd. De bekendheid ervan in de jaren negentig bleef niet beperkt tot een bepaalde leeftijdsgroep of setting. Iedereen, van jongeren tot ouderen en van huizen tot werkplekken, was gefascineerd door de aantrekkingskracht ervan. De eenvoud ervan was bedrieglijk en eronder lagen lagen van strategie en vooruitziendheid verborgen die nodig waren om het spel onder de knie te krijgen.

Charmante karakters: een deel van zijn charme lag in de gedenkwaardige karakters: kleurrijke ballen met expressieve ogen die leken te reageren, te vieren of te mokken op basis van de bewegingen van de speler. Deze personages voegden een persoonlijkheidslaag toe aan het spel, waardoor het nog vertederend werd.

Evergreen-aantrekkingskracht: Er zijn tientallen jaren verstreken, maar de aantrekkingskracht van 'Color Lines' blijft onverminderd groot. Of het nu gaat om een casual game op een luie middag of een strategische sessie om de eigen highscore te verbeteren, het blijft boeien. Voor velen is het niet zomaar een spel, maar een dierbare herinnering, een herinnering aan vervlogen tijden en de pure vreugde van eenvoudige genoegens.

In een tijdperk van complexe graphics en meerlaagse gameplay is 'Color Lines' een bewijs van de tijdloze aantrekkingskracht van eenvoud, strategie en plezier. Een spel dat, eenmaal gespeeld, voor altijd in je hart blijft.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Gekleurde lijnen! That's incredible game, i will play it later...