Dune 2: Uitgebreide editie
Dune 2: Uitgebreide editie
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Dune 2: Uitgebreide editie

"Dune 2: eXtended edition" is een mod die voortbouwt op de basis van "Super Dune 2", zelf een aanpassing van de originele "Dune II: The Building of a Dynasty", algemeen beschouwd als een van de eerste real-time strategieën ( RTS)-spellen. Deze mod heeft tot doel het originele spel te verbeteren door nieuwe inhoud en functies te introduceren en tegelijkertijd trouw te blijven aan de geest van de klassieke titel. Hier is een overzicht van wat “Dune 2: eXtended Edition” te bieden heeft:

Nieuwe functies en inhoud:

 • Extra facties: Bevat de Mercenaries, de Fremen en de Sardaukar, waardoor de speelbare opties verder worden uitgebreid dan de oorspronkelijke drie huizen van Atreides, Harkonnen en Ordos.
 • Verbeterde graphics: de mod belooft nieuwe menuafbeeldingen en geanimeerde Mentat-schermen, waardoor de visuele ervaring wordt verbeterd.
 • Bijgewerkte verhaallijn en campagnes: Er wordt een compleet nieuwe verhaallijn geïntroduceerd, met meerdere campagnes met een verscheidenheid aan missies om spelers uit te dagen.
 • Gameplay-oplossingen: De mod verhelpt problemen met het scenario, AI en andere elementen om de gameplay te verbeteren.
 • Meeslepende interface: het hoofdmenu, het titelscherm en het zijselectiescherm zijn vernieuwd voor een frisse look.
 • Factieprofielen: Elke factie ontvangt een introductietekst die diepte en context aan de gameplay toevoegt.
 • Rankingsysteem: Spelerranglijsten worden bijgewerkt om de werkelijke rangen uit de "Dune"-romans weer te geven, wat een authentiekere ervaring oplevert.
 • Art Assets: Bevat 'gerecyclede' afbeeldingen uit Cryo's Dune-game voor volledig geanimeerde Fremen- en Sardaukar Mentat-schermen.
 • Democampagne: er is een volledig speelbare democampagne beschikbaar, waarmee spelers de mod kunnen uitproberen.
 • Gewijzigde technologiebomen en nieuwe eenheden: de mod introduceert veranderingen in de technologiepaden en bevat nieuwe eenheden om strategieën te diversifiëren.

Verbeterde AI: De kunstmatige intelligentie van het spel is verbeterd, wat zorgt voor een meer uitdagende en boeiende ervaring.

Beschikbaarheid:

 • Online spelen: "Dune 2 eXtended" kan online in een webbrowser worden gespeeld, waardoor het toegankelijk wordt zonder dat het originele spel hoeft te worden gedownload of geïnstalleerd.
 • Gratis te spelen: de mod wordt gratis aangeboden, in lijn met de traditie van door fans gemaakte mods die gratis beschikbaar zijn voor de community.

"Dune 2: eXtended Edition" maakt deel uit van een levendige moddingcultuur die klassieke games levend en relevant houdt. Mods als deze voegen niet alleen waarde toe aan het opnieuw spelen, maar stellen fans ook in staat alternatieve scenario's en functies te verkennen die niet aanwezig waren in het originele spel. Voor liefhebbers van de "Dune"-serie en klassieke RTS-gameplay biedt "Dune 2 eXtended" een rijke, uitgebreide ervaring die de erfenis van het baanbrekende origineel eer aandoet.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Dune 2: Uitgebreide editie! That's incredible game, i will play it later...