Blocktanks io

Blocktanks io

BlockTanks.io - Ultieme tankgevechtervaring

Introductie Duik in de opwindende wereld van BlockTanks.io, een boeiend online tankgevechtspel waarmee je je strategische en gevechtsvaardigheden kunt testen tegen spelers van over de hele wereld. Deze game is ontwikkeld door Karate Fox Studios en biedt een verscheidenheid aan spelmodi en dynamische gameplay die je op het puntje van je stoel houdt.

Spelmodi en functies BlockTanks.io biedt verschillende spelmodi voor elk type speler:

 • Battle Royale: wees de laatste tank die overeind blijft in deze spannende overlevingsmodus.
 • Payload: Werk samen met je team om het doel naar de vijandelijke basis te duwen.
 • Gratis voor iedereen: elke tank voor zichzelf, de ultieme test van vaardigheid en strategie.
 • Team Deathmatch: werk samen en versla het andere team in snelle gevechten.

Gameplay-mechanismen Beginnend met een basistankgeweer kunnen spelers hun vuurkracht vergroten door wapens zoals raketten, granaten en jachtgeweren verspreid over de kaart te vinden. Elk wapen biedt unieke voordelen, waardoor diverse gevechtsstrategieën mogelijk zijn. Vijandelijke tanks laten wapens vallen als ze worden vernietigd, waardoor je de kans krijgt om je arsenaal voortdurend te upgraden.

Strategische elementen De kaarten in BlockTanks.io zijn ontworpen voor tactische gameplay. Gebruik de omgeving om dekking te zoeken en verrassingsaanvallen op je tegenstanders uit te voeren. Snelle reflexen en strategische planning zijn de sleutel tot het domineren van het slagveld en het beklimmen van de klassementen.

Community en updates BlockTanks.io beschikt over een sterke community met duizenden actieve spelers. Karate Fox Studios is regelmatig aanwezig op YouTube, waar ze nieuwe updates presenteert en interactie heeft met de community. Deze voortdurende ontwikkeling zorgt voor nieuwe inhoud en een dynamische spelomgeving.

Controles

 • Beweging: WASD
 • Van wapen wisselen: muisscroll, Q of E
 • Teams tonen: Tab
 • Menu: Verschuiving

Aangepaste skins Spelers die geïnteresseerd zijn in het aanpassen van hun tanks kunnen honderden unieke skins verkennen die door de community zijn gemaakt. Veel hiervan zijn beschikbaar via aangepaste gamelinks die worden gedeeld door populaire YouTubers.

Releasedatum en beschikbaarheid BlockTanks.io is uitgebracht in mei 2018 en kan worden gespeeld in webbrowsers op desktop- en mobiele platforms. De game blijft updates ontvangen, met de laatste op 12 januari 2024, waardoor de spelerservaring wordt verbeterd en nieuwe functies worden toegevoegd.

Of je nu een doorgewinterde tankcommandant bent of een nieuwkomer in online gevechtsspellen, BlockTanks.io biedt een meeslepende en uitdagende omgeving waar strategie en snel denken tot de overwinning leiden. Sluit je vandaag nog aan en domineer het tankslagveld!

.io
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Blocktanks io! That's incredible game, i will play it later...