Al-Qadim Vloek van de Genieën
Al-Qadim Vloek van de Genieën
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Al-Qadim Vloek van de Genieën

"Al-Qadim: The Genie’s Curse" is een boeiend actie-rollenspel dat zich afspeelt in de Al-Qadim-campagnewereld van Advanced Dungeons & Dragons. Deze game, ontwikkeld door Cyberlore Studios en uitgebracht door Strategic Simulations in 1994, biedt een unieke mix van avontuur- en RPG-elementen, waardoor het een opvallende titel is voor pc-gamingliefhebbers.

Speloverzicht:

 • Omgeving: De game speelt zich af in de rijke en exotische wereld van Al-Qadim, onderdeel van het Advanced Dungeons & Dragons-universum.
 • Verhaallijn: Je speelt als de jongste zoon van een nobele koopman en begint aan een gewaagde reis vol zeeslangen, stormen en verraderlijke uitdagingen. Je uiteindelijke doel is om de hand van Kara, de dochter van de kalief, te winnen door jezelf te bewijzen als een ervaren Corsair.
 • Gameplay: De game combineert naadloos verkenning, dialoog en actie. Spelers navigeren door bevriende gebieden, gaan in gesprek met NPC's en maken cruciale dialoogkeuzes, maar duiken ook in kerkers voor actiegerichte gevechten.

Belangrijkste spelkenmerken:

 • Gevechtssysteem: neem deel aan realtime gevechten met contactwapens, een katapult voor afstandsaanvallen en magische spreuken.
 • Karakterontwikkeling: Verdien ervaringspunten door vijanden te verslaan, waardoor je de statistieken en vaardigheden van de hoofdpersoon kunt verbeteren.
 • Interactieve wereld: De wereld van het spel is interactief, waarbij keuzes en morele beslissingen van invloed zijn op de voortgang van het verhaal.
 • Diverse omgevingen: verken een verscheidenheid aan omgevingen, van serene steden tot mysterieuze kerkers.

Online spelen:

 • "Al-Qadim: The Genie’s Curse" kan online in een webbrowser worden gespeeld, wat een handige manier biedt om dit klassieke spel te ervaren zonder dat installatie nodig is.

Waarom Al-Qadim: The Genie’s Curse spelen?

 • Unieke setting: De wereld van de game met Arabian Nights-thema biedt een verfrissende afwijking van de typische fantasy-RPG-instellingen.
 • Rijke verhalen: boeiende verhaallijn met een mix van romantiek, avontuur en intriges.
 • Actie-RPG Fusion: een uitgebalanceerde mix van actiegerichte gevechts- en rollenspelelementen.

Conclusie:

‘Al-Qadim: The Genie’s Curse’ valt op als een gedenkwaardige en boeiende titel die de spanning van avontuur combineert met de diepgang van rollenspel. De unieke setting en meeslepende verhaallijn maken het een must-play voor fans van het AD&D-universum en klassieke RPG's. Nu gemakkelijk online toegankelijk, blijft het een boeiende spelervaring bieden aan zowel nieuwe als terugkerende spelers.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Al-Qadim Vloek van de Genieën! That's incredible game, i will play it later...